Razmišljam, da bi bil čas, da puntota 1.2 zamenja ena malo močnejša zadeva... In sicer, kot se da sklepati iz naslova si ogledujem Puntota 1.8 HGT, Corso GSI in pa peugeota 206 S16 (vsi letniki okoli 2004).To so kandidati kar sem jih zaenkrat našel avto.net (pogoj je seveda, da je cena do 2500€, ker mora ostati še kaj za vzdrževanje in pa bencin

Še ena možnost, ki mi hodi po glavi pa je punto HGT 1.9 JTD 100KM +chip tuning v prihodnosti (prisotnost turbine in pa ogromno navora mi ne da ta miru). Baje se da zadevo dokaj varno spravit na 140KM ali pa še kaj več. Poraja pa se mi dvom koliko je dizel sploh smiseln glede na kratke vožnje in malo letno kilometrino (5-10 tisoč km). Vem, da je 1.9 jtd skrajno trdoživa zadeva, pa vendar ostaja dvom, da nebi bilo zaradi kratkih voženj preveč okvar/težav.
Predvsem me pa zanima, če se je katerega izmed kandidatov za izognit zaradi kakšnih znanih težav, ali pač iskati najbolje ohranjenega izmed kandidatov?
Si je mogoče kdo kakšnega od naštetih oz. podobnih avtomobilov lastil in mi zna svetovati na kaj biti pozoren ob ogledu??
Vsaki predlogi in informacije so dobrodošli....
HVALA