Ivan36 je napisal/-a:Tommaazz je napisal/-a:Sam cene teh insignij so mi pa res smešno nizke, samo da ni kje kaka fora...škoda, ker sem ravno pred 3 meseci prevzel novi avto (mazdo 3, ki je bila cca. 1000 jurja manj od te, ki si jo dal v link, samo jaz bi raje 165km vzel...), ker bi definitivno šel na testno vožnjo in pomoje bi se ji težko uprl...
Saj jo lahko zamenjaš za novo opel insignio ?!itak jih manjka na lagarju, Mazda 3, sem 99% prepričan, da jo prodaš v 2 dneh
wildbliw je napisal/-a:No tole na koncu pa tudi ni neumen komentar.
Jaz sem pri teh letih kupil rabljeno Opel Corso, čez dve leti pa Nissan Note, ki sem ga imel 8 let in prevozil z njim 245 Mm.
tomzzi je napisal/-a:Saj če bi jaz vedel, da se bo Insignia Innovation z navigacijo in LED lučmi prodajala s tako ceno bi tudi vzel Insignio.
Mogoče sem bil malo prehiter z nakupom. Dal bi staro noter in bi prišel na lepo ceno. Ajde saj Astra dizel me je prišla še občutno ceneje. To mislim končna cena. Pa astri tudi nič ne fali. Samo to je le razred višje.
Doplačat ne bi rabil velik če bi sedaj menjal. Samo bi me domači malo čudno gledali.![]()
Samo mi je še vedno sumljiva tale cena. Po konfiguratorju je kar nekaj dražja.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov