Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

matko46gti
Nov uporabnik

Nakup Golf 5 GTI

Napisal/-a matko46gti So avg 19, 2017 8:13 am

Pozdravljeni!

Sem nov na forumu in bi rad najprej vse lepo pozdravil. Moje ime je Matej in prihajam iz okolice Novega mesta. V bližnji prihodnosti nameravam kupiti Golfa 5 GTI. Vem, najprej vas bo večina imelo vprašanje: Zakaj ravno Golf, zakaj ne kaj drugega? Jaz pa vam odgovorim: Zato ker mi je avto všeč in sem se tako odločil :) Zaenkrat je to moja prva izbira, druge opcije se bo iskalo, če res ne bo na trgu nič uporabnega za dobiti. O samem avtu sem se že kar nekaj pozanimal in prebral. Kar sem do sedaj ugotovil je, da so motorji 2.0 TFSI vzdržljivi in nimajo nekih večjih slabosti, enako velja za menjalnik DSG. Seveda to velja ob predpostavki, da je bil avto lepo vzdrževan in so bili redno delani servisi. Tudi poraba naj nebi bila pretirano velika, glede na to, kaj avto ponuja. Avto bo namreč v uporabi dnevno, za vožnjo v službo. Vem stroški bodo kar veliki, vendar živi se samo enkrat :D
Verjetno vas je nekaj na forumu, ki ste imeli v lasti ta avto oz. ga še imate, zato bi rad, da poveste svoje izkušnje, na kaj moram biti pozoren pri nakupu, mogoče tudi kakšen kontakt do koga, ki avto prodaja itd. Vsake dodatne informacije bom zelo vesel in se že vnprej zahvaljujem.

Lep pozdrav,
Matej.

vipe5s
Novinec

Re: Nakup Golf 5 GTI

Napisal/-a vipe5s So avg 19, 2017 3:38 pm

Veliko sreče z iskanjem ohranjenega Golf V GTI v Sloveniji, če se zanj ne misliš ustrezno skeširati.

Mislim, da boš največ informacij dobil v FB skupini "VAG Familia 386", tako da boš preveril stare poste glede nakupa Golf V GTI, ki jih je bilo v zadnjem času ogromno.

wragec
Novinec

Napisal/-a wragec So avg 19, 2017 5:24 pm

matko46gti

Sem ti poslal zs

matko46gti
Nov uporabnik

Napisal/-a matko46gti Ne avg 20, 2017 7:40 am

@vipe5s Hvala za info o FB skupini, sem že sam iskal kaj podobnega, pa mi ni uspelo najti

@wragec Za ta avto vem in sem tudi bral o njem na forumu, nisem ga pa še šel osebno pogledat.

Zanima me pa še, ali ima kdo kakšen kontakt od moderatorjev VW-foruma? Poskušal sem se registrirat, vendar mi ni uspelo, nikjer pa ne najdem nobenega kontakta od moderatorjev.

wragec
Novinec

Napisal/-a wragec Ne avg 20, 2017 9:46 am

Maš zs
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov