chad je napisal/-a:Se vidi slovensko razmišljanje, samo da je najceneje pa merna bosna. Mislim kaj ti pomaga ležaj za 13 eur, a ga boš vsako leto menjal? no ga tudi boš očitno, jaz ga v mojem lastništvu sploh nisem rabil menjat. Če se nek avto ne kvari, je vseeno če je takrat rezervni del dražji 20%, ker pri drugem avtu boš hitro s količino stroškovno že višje. Plus, vožnja avta k mehaniku, bit brez avta, čakat koliko bo, kdaj bo itd...ne odtehta najcenejših delov. Naj si raje kupi takšno corollo, vozil se bo boljše in avto bo delal, brez čunga lunga menjav ležajev in drugih neumnosti.
Forumaša je zanimalo s katerim vozilom bi prišel najceneje čez, zato clio. In pri tistih 900kilah bo vsak ležaj zdržal.
Sem Slovenec in ne razmišljam tako, kot si opisal. Vozim znamko za katero je pri nas zelo težko dobiti dele, rešuje me pa to, da so deli isti pri Volvotu in Fordu. In vedno, ko iščem kateri del, zahtevam pri forumašu na tem forumu le najboljše. In kako upaš trditi, da bo avto delal če bo Toyota? Sam sem imel okvaro dela, ki se sploh ne pokvari in ni bilo zaloge v evropi, smo del čakali iz Japonske. Potrkaj po lesi, si imel srečo.