xxl je napisal/-a:tomzzi je napisal/-a:Honda Civic je definitivno dober avto. Vendar cena... Za 1.0 (95kW) Executive hočejo 22.990€? Naj mi še kdo reče, da je to ugoden nakup.
Pa še to je akcijska cena (2000€ popusta).
In če hočeš samodejno zatemnitveno notranje ogledalo, led žaromete, pametni ključ si prisiljen pač kupit tole najvišjo opremo.
Meni se zdi pretirana cena.
Oziroma nasplošno se mi zdi novi Civic drag. Sport Plus z 1.5 (134kW) je že boljši nakup vendar je spet pretirana cena (23.990€ s popustom).
Recimo Astro dobiš zelo ugodno. Moja Astra dizel z Innovation opremo in 2.500€ dodatne opreme (led luči, temne šipe, perla barva, 17", dab in še kaj) me je prišla na konc pod 20.000€. S tem, da sem jaz dal staro noter in sem bil na konc s ceno par tisočakov pod 20.000€.
Je pa res, da sem dobil še nekaj dodatnega popusta ki ni bil vezan na že obstoječi popust.
Drugače mi pa še vedno ne gre v račun cena tiste Ibize. Jaz sploh avta pogledam ne za to ceno.
Bi pa posebej omenil tudi novega I30.
Po moje vreden svojega denarja in ni cena nikakor ne navita. Je kar realna.
i30 Wagon Premium (103kW bencinar) za 19.800. Potem pa vidiš eno Ibizo za 19.400€.
Glej, pač tvoje mnenje. Jaz tudi ne bi doplačal Sport Plus paket, ker se mi ne zdi več tako ugodno., zato sem napisal 1,5 T Sport, za to ceno ponuja veliko, brez pogajanj, kot pravite eni (ima full led, DAB, asistenco, nima pametni ključ,kar je meni boljše) . Potem pišeš o ugodnem i30, saj, v style paketu je 1,0 T samo 17 000, imaš pa ga tudi za 24 000+, kar je preveč, ne glede na to kar ponuja za to ceno. Glede Astre pa, ponujajo dosti za svojo ceno, je pa Civic še večji avto in prepričan sem, kvalitetnejši.
nered je napisal/-a:Mazda ce prav sem zelo velik navdusenec (lastim 6ko 2014) se mi ne zdi ravno fer cena. Zanesljivost je ni pa ravno kvaliteta na nivoju cene. Recimo pri moji 6ki je problem slaba kvaliteta materiala v notranjosti 3leta star avto volan pa ze zbleden/malo scufan. Zelo slabe gume za izolacijo vrat in stekl, ko dezuje cujes kako tece voda med vrati. Prav tako slaba izolacija kabine, slaba izolacija na strehi, ce dezuje ropot preglasi se radio. Potem je tu problem kvalitete preostalega dela notranjosti recimo cricki, ki jih pri Astri H ni bilo po 5ih letih so tle ze pri 3eh letih iz sedezev, iz vrat, iz sredinske konzole...
Res je, da so z 2015 vse te probleme odpravili ampak vseeno, isti problem je bil pri 3, 6, CX3 in CX5 : /
sparky je napisal/-a:Aesthetics je napisal/-a:Luksuz? Kaj pa to?
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id ... OVI%20MO...
Opreme ima res kar nekaj, ampak gre za mestni avto in 1.0 motor ... in se tako hitro približa 20k€. Enako je z Polo in Fiesta ...
Pa še check engine lučka že sveti pri novem na sliki..
limas je napisal/-a:So bolane.
Če bi tegale audija prodajali za 23.000, bi še vedno imeli dobiček.
Taki avti hitro najdejo kupca. Na zahodu so recimo lastniki kapitala in njihove družine, menedžerski kader, športniki...
Pri nas in na področju naša bivše skupne države pa so potencialni kupci zmagovalci tranzicije ali bolje rečeno potomci priviligirane politične kaste, ki je na oblasti že 70 let. Dodal bi še kriminalno podzemlje in lastnike dobro stoječih podjjetij.
Ampak pri vrednosti nad 50.000 ojrov bi raje posegel po kakšni premijski klasi (MB, BMW, Porše, Bentli...) namesto audija.
nered je napisal/-a:....Recimo pri moji 6ki je problem slaba kvaliteta materiala v notranjosti 3leta star avto volan pa ze zbleden/malo scufan. ............
nered je napisal/-a:BMW & Audi premium![]()
Na enkrat bodo vse zname premium tudi ce ponujajo odpad.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov