avtofan je napisal/-a:Tebi bi bilo potrebno voznisko vzet...
bluesman je napisal/-a:Videl sem še tole insignio:
http://www.avto.net/Ads/details.asp?id= ... I%20EcoF...
Se mi zdi premalo prevoženih za ta letnik. Kaj mislite?
Od cloveka z vozniskim od leta 1982 bi pricakoval vec zrelosti za volanom ne da presezes omejitev hitrosti na AC za 100 kmh.Jaz bi takim za vedno vzel voznisko, ker ne upostevate zakonov in se delate frajarje za volanom.Pa ni vazno koliko sem star na leto prevozim cca 150.000 kilometrov tako da ne nabijaj o izkusnjah.Pa lp.sašo5 je napisal/-a:avtofan je napisal/-a:Tebi bi bilo potrebno voznisko vzet...
katerega rabiš? B,C,D,E (A nimam) in to od leta 1982 - Nimam nobene "pike" ne praske na nobenem avtu_pa ti? Kolk si sploh star?
mam še vsaj 50 slikic različnih avtov, ki so slikani pri fuluu (pa ne zato, da se vidi kolk gre, ampak zaradi trenutne porabe) ....škoda, da v prejšnjme stoletju ni bilo digitalcev(telefonov) da bi slikal, tistih par zadev, ko je bila 3 spredaj....(pa še AC ni blo, ampak stara "betonka")....
Polo78 je napisal/-a:Komur zadošča 1.6 tdi, vse lepo in prav, odločitev je tako ali tako njegova. V dobro tu štejem 6 prestav, ki jih imata pri tem motorju Passat in Touran (ja madona, vsaj VAG fani bi lahko vedeli za ta podatek iz glave oz. da je v oglasu napaka). To je pa tudi vse kar je pozitivno (razen nižjega stroška registracije). Ni edino merilo pri 2.0 tdi le večja moč (pospeški in končna hitrost), kot se vedno omenja. Tu je še veliko boljša voznost, motor je bolj kultiviran, manj problematičen in na koncu še poraba, ki je praktično enaka kot pri 1.6 tdi. Tako, da je za razmislit...
Me pa vedno znova nasmejijo komentarji, kjer se na vse pretege opravičuje in celo poveličuje 5 prestav v primerjavi s 6, zmaga pa ta komentar:
Meni je 6 prestav dokaj zoprna zadeva, en kup brezveznega prestavljanja. Pa še vcasih se mi zgodi pri prestavljanju navzdol, ko preskocim prestave, ne vem glih v katero bi dal.
Zanimivo, da se meni in praktično vsem, ki jih poznam to ne dogaja. Kdor ne zna (ali se mu ne da) šaltat, je to izključno njegov problem in ne problem 6 st. menjalnika, ki je v vseh pogledih boljši od 5 st., že neštetokrat predebatirana tema...
bluesman je napisal/-a:Sem precej umirjen voznik in ne potrebujem 2.0 TDI.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 24 gostov