Novinec1968 je napisal/-a:Pišem tudi na osnovi lastnih izkušenj. Moj prvi avto (dobrih trideset let nazaj) je bil od ameriške firme, ki je prenehala prodajati v Evropi in v nekaj letih praktično ni bilo na voljo nobenega rezervnega dela, pooblaščeni mehaniki pa so se preusmerili na druge znamke.....
Res je, to je avto brez duše, z dokaj brezveznim dizajnom in nula karizme
Kristjan123 je napisal/-a:Ampak ob takih izjavah res ne vem a imamo toliko razlicen pogled na dizajn?
Je domneva, da je marsikdo od "povpraševalcev" mislil, da je avto nek ameriški (Chevrolet) "mini" avto in jih je zato pač zanimal, več kot možna, skoraj verjetna?
Kristjan123 je napisal/-a:Do neke mere "toleriram" navdusenje nad doloceno znamko ampak trdit da je Cruze atraktiven avto za pogledat... recimo da je nakup takega vozila racionalna odlocitev to bi se nekako slo.. in ne nisem znackar ce mi je nekaj vsec mi je ni vazno "kam spada" lahko je francosko, ita,nem,cez luzo, posevnooko...
Ampak ob takih izjavah res ne vem a imamo toliko razlicen pogled na dizajn?
sonic je napisal/-a:Me firbec matra, za kateri ameriški avto je to šlo?
S tem si vse povedal. Cruze je izvorno korejski in naslednik Daewoo Nubire, zasnovan na Astri in malo prilagojen ameriškemu okusu. To pa je tudi več ali manj vse, kar ima ameriškega, kar pa je bilo "poznavalcem", ki so na zadku prebrali vfelik napis "Chevrolet", bolj malo znano, zato zanimanje.cc09 je napisal/-a:Sej je ameriški mini chevrolet. Naslednik cobalta. Naredili so ga po ameriškem okusu, ker je tama največji trg, ta avto jih je rešil dokončnega bankrota.
esem je napisal/-a:Nikjer nisem napisal, da je zanimiv na pogled (ker ni niti malo), napisal sem, da ima značko Chevrolet in (samo) to je ljudi zaintrigiralo. Če ne bi vedel, da je to Daewoo, bi tudi sam pogledal, da kakšen Chevrolet je zdaj to. Pa ne zaradi značke kot take, pač pa zaradi preobračanja koncepta "ameriški avto".
Toliko o "neznačkarjih" in razumevanju napisanega.
limas je napisal/-a:Poznam nekaj lastnikov čevijev, ki imajo okvaro menjalnika še od garancijskega obdobja.
Še dobro, da so ukinili prodajo v Evropi.
https://www.carcomplaints.com/Chevrolet/Cruze/
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 23 gostov