HitriZajcek je napisal/-a:Prodate tistemu, kjer se vam zdijo pogoji najboljši. Cena je najbrž najpomembnejši kriterij. Ne vem zakaj bi se sekirali če nekje ponudijo manj - pač ne prodat tem če se vam ne zdi v redu?
HitriZajcek je napisal/-a:Pa ne razumem logike da se uradni servis glede na prevožene kilometre ne splača ... a če bi bilo več kilometrov prevoženih bi se pa bolj splačal?
BobGray je napisal/-a:Na Kia Maribor nam ponudijo 6.400€.
S kasnejšim priznanjem, da bi ga dali nazaj na trg za 10k?
Blinder je napisal/-a:V teh primerih bolje, da bi bili tiho, kot da se osmešijo s takšnimi ponudbami.
krimič je napisal/-a:Tako je. Ampak moras razumeti tudi trgovca. Ce ti ves koliko je avto vreden in ti on ponudi manj, je to zato, da bo trgovec zasluzil (logicno). V nasprotnem primeru ga prodas sam za realno ceno. Navsezadnje si ti prisel k njim, ce ti odkupijo avto.
krimič je napisal/-a:Tako je. Ampak moras razumeti tudi trgovca. Ce ti ves koliko je avto vreden in ti on ponudi manj, je to zato, da bo trgovec zasluzil (logicno). V nasprotnem primeru ga prodas sam za realno ceno. Navsezadnje si ti prisel k njim, ce ti odkupijo avto.
Vprasanje tukaj je (najbrz si tudi to trgovec misli), zakaj ga potem ne prodas sam in je to to. Tudi tista, da ate ze kupili avto pri njih jim ne pomeni dosti. Namrec vec dobicka imajo s servisi, ki pa ste se jih vi izogibali. Predvidevajo, da bo sedaj enako in se najbrz zato niti ne trudijo.
Ko sem jaz dal avto v racun (pred to krizo), sem doticni avto prodajal na spletu za cca 15% vecjo ceno kot so mi ponujali pr trgovcu. Ker na koncu nisem dobil taksne cene (cene nisem spustil niti e), sem ga dal v racun. Na koncu so ga oni prodajali za 20% vecjo ceno in ga tudi prodali (koliko so dobili ne vem).
BobGray je napisal/-a:HitriZajcek je napisal/-a:HitriZajcek je napisal/-a:Pa ne razumem logike da se uradni servis glede na prevožene kilometre ne splača ... a če bi bilo več kilometrov prevoženih bi se pa bolj splačal?
Absolutno. Takrat bi imelo njihovo vsakoletno posiljevanje z drago menjavo olja malo več smisla.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 10 gostov