krimič je napisal/-a:Od katerega letnika naprej pa imajo filter trdih delcev?
Nekako se ga "bojim", nekaj tudi po prebranem. Namreč avto bo kot do sedaj malo uporabljen (pri hiši še drugi avti in motorji, ki se večinoma uporabljajo čez poletje). Do službe cca 20 km v eno smer (pa še to večinoma pozimi).
Aja še to... Do sedaj sem vse avte kupil na gotovino in bi tudi tega. Vendar pa zaradi vrtca razmišljam o leasingu. Koliko je lahko minimalno leasinga (npr 20% vrednosti avtomobila, ostalo takojšnje plačilo)?
krimič je napisal/-a:Glede samega prostora mislim, da tudi z Golfom ne bi bil problem, glede na to, da sva že sedaj z ženo veliko prepotovala z motorjem in sva navajena na minimum prtljage. Prav tako pa smo se tudi mi kot družina vozili z kombilimuzino odkar pomnim, pa ni bilo težav.
Bolj mi je "problem", da je ta avto moj ljubljenčekFull R Line, Lapiz blau občutljiva barva, felge. In mi ga je škoda za družinski avto, kjer bo otrok hitro naredil nepotreben ris, na katere pa sem izredno občutljiv. In bi raje kupil en nevpadljiv family wagen z neko hvaležno sivo barvo in se ne sekiram zanj. Prav tako pa je SUV priročnejši zaradi same višine (odlaganje otroka ipd).
Me pa edino skrbijo ti novejši okoljski prijemi in posledične možne težave. Namreč s tem avtom res nimam težav, pa tudi servisi se mi ne zdijo predragi, glede na to, da sem pred časom bral test R Megane Conquest, kjer bi naj bil redni mali servis preko 400€
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov