madpanter je napisal/-a:l. Kje so pa potem še cene rednih servisov (pa jih ne poznam za te avte tako, da to si mora pa vsak sam kalkulirat računico).
nickoslo je napisal/-a:@Cefizelj občutek pri vožnji z dizlom je mogoče boljši ja, dokler ne stopiš iz avta in slišiš traktor
nickoslo je napisal/-a:@Cefizelj občutek pri vožnji z dizlom je mogoče boljši ja, dokler ne stopiš iz avta in slišiš traktor
For je napisal/-a:nickoslo je napisal/-a:@Cefizelj občutek pri vožnji z dizlom je mogoče boljši ja, dokler ne stopiš iz avta in slišiš traktor
Sem prav tako videl dizle in 30 let sem imel bencinarje, dokler nisem prišel do ene konkretne limuzine.
2020 sem prvič imel dizla in mislim da je tak motor primeren za večje avtomobile.
Tam nekje do Golfovega razreda se mi bencinar zdi boljša izbira, še posebej zdaj ko se te nove dizle zabasali z raznoraznimi filtri.
Octavia spada v Golfov razred.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov