Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Re: Nov avto

Napisal/-a tomzzi So avg 16, 2025 5:25 pm

Očitno bo Tucson.
Peugeot 408 je bil drugi resen kandidat in je še vedno a tista uran in pol ni bila zadosti, da si naštimam pozicijo in še hkrati nekaj prevozim.
Druga AH mi je obljubila, da dobijo avgusta testnega a zadnjič sem se na poti domov ustavil pa ni imel pojma kdaj dobijo.
Tolik o resnosti.
Dejansko bi mi 408 bolj ugajal glede oblike itd... Pa vendar takrat nisem najdel idealne pozicije saj sem hotel še malo vozit avto.

Tako, da verjetno bo Tucson. To, da bo drugo leto nov me ne moti saj novega takoj niti ne bi kupil. Poizkusni zajček pa nočem biti.

Če bi dobil 408 v ponedeljek na test bi kaj spremenilo zadevo. Tako pa bo verjetno prepozno.
Med drugim zato, ker se da tudi Tucsona malo skonfigurirat oziroma naročit po svoji želji (barva, oprema). Sem bil vztrajen in sem vsaj to dosegel.
Odločitev jim najkasneje v začetku drugega tedna moram javiti.

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Ne avg 17, 2025 3:12 pm

In kaj je s c5x hibridom? Morda najbolj zanimiv, a ga niti ne omeniš, kaj šele sprobaš...

Uporabniški avatar
xxl
Mojster foruma

Napisal/-a xxl Ne avg 17, 2025 3:31 pm

Avtor največ sprašuje o avtih, ki so njemu zanimivi. Na AvtoNet sta samo dva oglasa za C5X. Pokličite za ceno, toliko je zanimanja za ta avto.
Alfa v srcu,upam,da še kdaj v moji garaži.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 13 gostov