To pa je kar nekaj višja poraba.
Mogoče pa se motim glede porabe. Ne vem.
xxl je napisal/-a:Kaškaj e-power se ne splača, preveč porabi za hibrida, slab liter manj od MHEV 158. Investicija ki se nikoli ne povrne. Stavim, da MHEV na regionalki porabi med 5-6.
Symbioz imaš zdaj z 1.8 hibridom, vprašaj katerega ti ponujajo, 1.6 ali 1.8.
RUNAČ je napisal/-a:Lignage je napisal/-a:...
Sam bi izbral VAG. Tudi za sebe pri naslednjem nakupu, ker imam dobro izkušnjo s svojim VW. In, iskreno, zanimiv mi je novi T-Roc. Upam samo, da bo cena ok za DSG ter Style opremo...
Tudi pri T-Rocu bo drugo leto zunaj nov model, tako da bo čisto identična situacija glede "starega modela" kot pri Tusconu.
Lignage je napisal/-a:RUNAČ je napisal/-a:Lignage je napisal/-a:...
Sam bi izbral VAG. Tudi za sebe pri naslednjem nakupu, ker imam dobro izkušnjo s svojim VW. In, iskreno, zanimiv mi je novi T-Roc. Upam samo, da bo cena ok za DSG ter Style opremo...
Tudi pri T-Rocu bo drugo leto zunaj nov model, tako da bo čisto identična situacija glede "starega modela" kot pri Tusconu.
Seveda sem imel v mislih novi model, zato sem tudi napisal novi T-Roc in napisal sem, da upam na še sprejemljive cene zanj...
V bistvu že nekaj časa vemo kako bo izgledal, če so te napovedi pravilne...
https://www.autocar.co.uk/car-news/new-cars/first-pictures-new-2025-volkswagen-t-roc-leaked
Sam bi počakal, da pride v prodajo.
tomzzi je napisal/-a:Keč pri Sportage je, da je modelov pred facelift na zalogi zelo malo. In pa nobenih hibridov. Pa še v "oskubljeni" opremi. Sam bencin. Sem bil v NM v salonu. Zgleda so pobrali najboljše. Facelift pa je kar drag (sem dobil cenik facelifta) in spet klasičen bencinar. O hibridih zaenkrat nič.
To pa je kar nekaj višja poraba.
Mogoče pa se motim glede porabe. Ne vem.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 26 gostov