Janezek65 je napisal/-a:Kako to misliš? Kaj pa dobiš za to ceno pri konkurenci?
sašo5 je napisal/-a:Janezek65 je napisal/-a:Kako to misliš? Kaj pa dobiš za to ceno pri konkurenci?
kdo je pa rekel, da konkurenca ne pretirava?....10k eur predrago.....to ceno bi moral imet CHR in bi bila na zgornji meji....po drugi strani pa ogromen denar, avto pa omejen na 170.....
boštjan_01 je napisal/-a:Ti ne kupuješ avta, ampak samo pozornost iščeš.
Če jih ne zanima tvoj avto, ne vem zakaj cvenkaš že enih par postov. Pač ne spada v nihovo prodajno politiko. To še ne pomeni da je kaj narobe, ali da je slab. Odkupovalcev je malo morja. Jaz sem svojega sam prodal in dobil za eno lepo plačo več.
Kaj se misliš poročit z prodajalcem ali kupuješ avto? Z avtom se boš vozil vsak dan, prodajalca pa ne boš videl nikoli več.
Lignage je napisal/-a:Storitve, prodajne in tudi poprodajne, pri pooblaščenih trgovcih in serviserjih znajo biti res divje. Imam lastne izkušnje, da se zaposleni niso znali obnašat. So bili primitivci, pohlepneži, mutci ter nastopači. Delo s strankami, čeprav delajo z njimi, pa jim je španska vas. Ne bi verjel, če ne bi doživel!
Danes je kar pomembno komu boš nesel denar za nov avto in kdo ti ga bo servisiral potem. Zdaj, če se že pri prodaji ne znajo obnašat, kaj bo šele potem, ko bodo ta avto servisirali, če so povsem neodgovorni že pri prodajni storitvi.
Tudi sam sem se hotel svojega Citroena C3, ki sem ga kupil novega, znebiti čimprej, ker enostavno nisem hotel več finančno podpirati primitivcev na pooblaščenih servisih, ki so si že samo pri tistih rednih servisih zapravili vse moje zaupanje. In, vedel sem, da puretech motor ni dober in da bodo lahko prej ali slej nastopile težave. Da bi ga peljal k njim, da bi mi oni svetovali in odpravljali težave z njim? Nikoli - tega scenarija resnično nisem hotel doživet.
drugmirko je napisal/-a:A da bi zamenjal servis, pa nisi pomislil? Jaz imam s svojim uradnim in pooblaščenim Citroenovim servisom samo dobre izkušnje.... mi zaradi tega na kraj pameti ne pade, da bi avto servisiral pri "fušarju pod kozolcem", čeprav bi najbrž (vsaj v znesku za posamezno popravilo ali servisno storitev) bilo cenejše... Da o možnosti reklamacije in izogibu eventualnim "komplikacijam" okrog slabo opravljene storitve (do katere v več desetletjih servisiranja na tem servisu itak še ni prišlo), sploh ne govorimo....
Po forumu brska: mrtwelvetrees in 9 gostov