boštjan_01 je napisal/-a:Ti ne kupuješ avta, ampak samo pozornost iščeš.
Če jih ne zanima tvoj avto, ne vem zakaj cvenkaš že enih par postov. Pač ne spada v nihovo prodajno politiko. To še ne pomeni da je kaj narobe, ali da je slab. Odkupovalcev je malo morja. Jaz sem svojega sam prodal in dobil za eno lepo plačo več.
Kaj se misliš poročit z prodajalcem ali kupuješ avto? Z avtom se boš vozil vsak dan, prodajalca pa ne boš videl nikoli več.
Kako ne spada v njihovo prodajno politiko? Zakaj so delali cenitev pol? Imajo strao za novo? Imajo. v 25 letih odkar vozim avtomobile (kupil že nekaj novih) še nisem doživel takšnega odnosa!
Se ti zdi ok, da prodajalec pozabi vrniti ključe tvojega avtomobila in prometno? Se ti zdi ok če te sploh ne vpraša kako je bilo?
Glede odebeljenega pa... Bolj butastega še nisem slišal.
Sam bi že lahko prodal avto a je to moj edini avto.
TPV pa sem in še bom skritiziral. Moj avto jih ne zanima. A cigansko staro gajbo so pa vzeli? Tip pred mojimi očmi so praznili avto.
Ampak pustimo to.
Takšnih komentarjev ne potrebujem in prosim, da takšne vnaprej zadržite zase.
Kitajcev pa nočem samo zaradi visoke porabe. Imeti 8+ porabe in delati 25.000 letno? Ne gre skupaj.
Verjetno bo ali 3008 ali pa 408. Se odločim drug teden.
Hvala tistim ki so podali dobre predloge. Takšnih kot je bil tale pa res ne rabim in se samo smeti po temi.