Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Re: Nov avto

Napisal/-a Lignage Ne avg 24, 2025 3:01 pm

boštjan_01 je napisal/-a:....

Ne mešaj svojega posla s pooblaščenimi trgovci ter serviserji avtomobilov. Sam govorim o osnovnem bontonu, ki bi ga moral vsakdo imet, ki dela s strankami. Nobena okoliščina (ali stranka) ne more biti "kriva" da se trgovec/serviser obnaša arogantno, neodgovorno in primitivno. In ravno to se dogaja. Če se to zgodi meni, nikakor ne silim v njih. Če jim ni v interesu, da mi prodajo in če se ne znajo obnašat na servisu, grem pač drugam.

tilzator
Nov uporabnik

Re: Nov avto

Napisal/-a tilzator Ne avg 24, 2025 4:34 pm

Glede trgovca v NM sem sam imel podobno izkušnjo.

Vozila niso niti želeli oceniti, ker ga preprosto niso želeli prodajati kot rabljeno vozilo, saj so se jim v preteklosti podobni zasedeli na zalogi. Sem sprejel razlago, razumem da morajo skrbeti za hiter obrat zaloge. Smešno mi je bilo samo, da so bili edini v njihovi prodajni mreži, 4je ostali trgovci so avto brez težav ocenili in ga dali v račun. Na koncu sem se odločil za trgovca v LJ, zgolj in samo zaradi odnosa.

Ampak ja, to kar se je v tem primeru zgodilo je pa verjamem, da slaba izkušnja - vrnjeni dokumenti so higienik. V primeru, da bi bil ti skriti kupec, bi si takšna zadeva zaslužila zagotovo kakšen mail na relaciji uvoznik-trgovec.

Tomzzi, VW skupina te ne zanima? V NM je pri Slaku tudi Cupra salon. Bi rekel, da je Formentor najbližja konkurenca 408.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: alexwell, Google Adsense [Bot], iron, tilzator in 13 gostov