Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Re: Nov avto

Napisal/-a tomzzi Sr sep 24, 2025 8:15 pm

Ne se ne obotavlja. Od novega ni še čist gladko prestavljanje saj včasih vrže v nižjo za brezveze ampak se stanje izboljšuje.
To me je pri prvih kilometrih motilo ampak vse lepše šalta sedaj.
Za hitro speljat ne rabim sport tipke sploh. :D Tale motor je bolj poskočen v nižjih obratih kot Skyaktiv X (186hp) in se vozi kot dizel skoraj. :D

Tega mi je tudi prodajalec priporočal za mojo dnevno pot v službo saj pravi, da če ni avtoceste dnevno ptem je brezveze vzeti močnejši motor.
Pa še servisi so dražji.
Kot pravim lepo potegne in sem že kar malo pogrešal atmosferca (moj prvi avto je bil atmosferc). Ampak tale je itak v vseh pogledih odličen.

Zaenkrat pa ga še ne bom tiščal. =P

Aja imam tudi manual mode in obvolanske tipke za šaltanje. Ampak mi je prodajalc rekel, da to bom parkrat uporabil pol me bo pa minilo. :mrgreen:

Edit:
veliko jih graja infotainment. Meni je IDEALEN in veliko boljše od touchscreena. Z android auto pa dela tudi na touch ampak ne uporabljam. :mrgreen: Le ko bom kakšen naslov tipkal.

Aja avto ima tudi Amazon Alexo za glasovno upravljanje.

dANIS
Nov uporabnik

Re: Nov avto

Napisal/-a dANIS Sr sep 24, 2025 11:47 pm

Tomzzi - glavno, da je siva :DDD . Čestitam za izbiro in srečno vožnjo.

Sem gledal trojko 2019 in se potem nisem odločil zanjo. Predhodna generacija mi je bolj ustrezala vendar...
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: blasfemik, emozul, Google [Bot], void in 12 gostov