Moj zelo dober prijatelj se je odlocil, da bo zamenjal svoj 14 let star Yugo 45 za novejsi avto. Na razpolago ima cca. 500k SIT in od teh rabljenih avtomobilov, ki se gibljejo v tem rangu mu je najbolj vsec Fiat Punto. Avto naj bi bil mlajsi od 95 letnika in po moznosti naj bi imel SX opremo (centralno zaklepanje, elektricne sipe) ni pa pogoj. Glede motorja tut ni zbircen, lahko je 55, 60 ali 75. Je kar nezahteven glede tega. Na avte gleda predvsem bolj laicno... vazno da mu je vizuelno vsec in da mu lepo sluzi.
Imate kak predlog, nasvet? A so s temi Puntoti kaksni problemi, je treba o njih kaj vedeti (razen tega da so FIAT

Vem samo da je moja bivsa punca imela neljubo izkusnjo pri nakupu Puntota. Starci so kupili njej in sestri Puntota za 500k SIT, en teden je delal... pol se je pa neka lucka prizgala za motor in od takrat naprej so meli avto vec kot mesec dni na servisu, menjal 2-3 razlicne stvari (mi ni znala niti razloziti kaj vse)... skratka prej sva midva nehala kot je bil avto popravljen!

Shit happens!