Ineco d.o.o. res najbrž ne ostaja več. G. Niko Mihelič pa vseeno zastopa naslednje znamke: Ferrari, Maserati in pa Harley-Davidson. Firma se pa imenuje Moto Klub d.o.o.
lp
Speed Give Me What I Need ...
I Feel The Need ... The Need For Speed.
Because The Show Must Go On.
prosko002 je napisal/-a:Ineco d.o.o. res najbrž ne ostaja več. G. Niko Mihelič pa vseeno zastopa naslednje znamke: Ferrari, Maserati in pa Harley-Davidson. Firma se pa imenuje Moto Klub d.o.o.
lp
Res je to Mihelič ki pa je v zadnjih letih prišel na zelo slab glas vsaj kar se H-D tiče. Znanec je pri njemu kupil 3 H-D v skupni vrednosti preko 100kdem pa ga je nekoč lepo odslovil češ da če ne misli kupit naj kar gre. Za H-D zagotovo ni več zastopnik in ga slovenija trenutno sploh nima ( AH Clas preko CRO fortisime) kako pa je s ferrarijem pa ne vem. Ampak po moje ne more biti veliko drugače. Da mu ne bi kdo slučajno kakega avansa nosil ker je dovolj že motoristom dolžen, bolje da kufer odnese v Modeno z vlakom nazaj pa s ferrariejm
če bi imel denar za ferrarija ga sigurno nebi kupil v Sloveniji, mislim da bi šel kar v Modeno. samo neboš šel z vlakom tja z avtom nazaj ker se čaka 18-24 mesecev na avto!
Znanec se je pred dobrim tednom pogovarjal z njim. G. Mihelič mu je povedal, da trgovina ne deluje več ker ni bila rentabilna, ampak če kdo potrebuje naj pa kontaktira njega in naj bi on poskrbel za to, ker še vedno pozna večino ljudi pri Ferrariju, Maseratiju...
Če se boš res tako spravil je še najbolje, da greš v Monaco, tam jih je kot listja in trave. Če pri enem ne rata, greš samo k unmu, k je zraven parkiran.
še neki o miheliču!je bankrotiral da so mu še njegovega porscheja 356 s 90 rubili iz avstrije!!vem iz prve roke!! drgač je pa stručko prve klase--ferrari???NEEEE111,japonci nad vsemi?????NEEEEEE!!! PORSCHE??!!!!TO JE SIMBOL ZA ŠPORTNI AVTO!!!JAMES DEAN JE VEDEL KAJ VOZI!! AMPAK JE HOTU SAM UMRET--NI KRIV AVTO!!!
Hmm - zanimivo je pogledat kaj piše v i-BON-u. Da ne bi kdo mislil, ti podatki niso skrivnost... so javno objavljeni... ne me zdej tepst :P
Ta firma je v stečaju...
Še bolj zanimivo pa je pogledat npr. graf od dobička/izgube...
Kaj čmo... ni šlo - v zadnjih dveh letih poslovanja je bilo za skupaj cca 20MIO izgube
Podjetje pa zapufano do vesolja...
Samo kratkoročnih pufov za 144MIO / dolgoročnih (torej kreditov) za 65 MIO