Poglej, taki kilometri in tolk star avto je možno. Mi smo tud z našim prejšnjim in sedajšnim tavelkim avtom naredili po 10.000 km letno.
Dej zadevo pregledat mehankarju, najolš da njemu daš tistih 7.500 SIT, kokr pa da maš pol stroškov malo morje.
Nasplošno so BMWjevi 6valjniki, če so vzdrževani, eni najbolj vzdržljivih motorjev. V šali pravimo da se pri 200.000 km šele uteče

. Poznam polno folka k ma s takimi motorji več kot 300.000 km brez generalne.
Moj nasvet: če zgleda kr kul, ga pel še h mehankarju. Kilometri gor, kilometri dol, velik folka k ma BMWje sploh ne gleda zlo velik kolko jih ma, važna je drugačna ohranjenost.
Drgač se pa kilometri beležijo pr tanovih BMWjih kr na par mestih. Eden je armaturna oz. števci, potem je pa še v neki motorni elektroniki, na ključu (lahko samo ključ odneseš na Avto Aktiv, pa ti bo0do vedeli povedat kolko km ma) in na nekem ABS senzorju tud. Men se zdi da je tako, nisem pa siguren.
Seveda se da vse te km ponaredit, samo moraš bit pa že kr maher. Zato pelji h kakšnem pooblaščenem serviserju, tam vedo kam pogledat. Če ga kupiš, gremo pa kdaj na vožnjo, en k je na bmwslo.com forumu ma tud tazga, pa se mi zdi da ga prodaja, 328i coupe, z 18" Breytonkami. Ful lep avto, sm ga v Litiji vidu.