Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

avtohiša moste

Napisal/-a daewoo_rugby Sr jan 14, 2004 1:30 am

kaj menite o avtohiši moste :?: kakšne izkušnje...

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky Sr jan 14, 2004 1:43 am

nebivedu bo znal povedat :twisted: vsaj tko ku je meni pravu enkrat.
The MAN

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr jan 14, 2004 1:55 pm

Jst sm tam dvakrat avto peljal popravit, ko so bili tam še renojevci.

Imel sem R5 in sem opazil, da počasi crkuje alternator.
Avto pripeljem tja, ker so imeli ravno krtačke in logarčke na zalogi in to dost pocen, tko da sem se za njih odločil, pa so se ponudil, da bodo še vse oni zamenjali, sem pa z veseljem pustil avto tam tisti 2 uri in kasneje prišel nazaj ponj.
Naslednji dan zjutraj so se pa začel pojavljat probelmi - u bistvu en sam velik problem - alternator je med vožnjo razpadel in je zarad tega odletel jermen, ki poganja vodno pumpo. Na srečo sem imel v tistem avti števec za temperaturo, ki se je začel nevarno dvigovat, to sem na srečo opazil in ustavil avto.
Polil sem mašino z antifrizom, da je zgledal, k da je vodo vn iz mašine zmetal in sem poklical AMZS in na stroške avtohiše medvode odpeljal avto do njih, kjer so morali zarad ugotovljene napake oni narest celo generalno na mašini, ker je avto pač "zakuhal". Problem je bil v tem, da je mehanik, ki je štimal alternator res zamenjal krtačke z novimi, logarjev pa ne in ti so popustili, tako, da je šlo vse h hudiču. Jst sm imel stroškov za 21k sit - generalka pa je bila vredna 220k sit, pa še alternator so mi moral nov zrihtat. Tko da men se je splačal tam avto štimat.

LP
Nebivedu

P.S. tisti mehaniki, ki so bili takrat tam - so danes mislim, da večina brez službe, ker so zamenjali celotno osebje.

Blaz1
Nov uporabnik

Ja

Napisal/-a Blaz1 Po jun 21, 2004 10:21 pm

Ti si pa res ena pi....

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Re: Ja

Napisal/-a daewoo_rugby To jun 22, 2004 1:30 pm

Blaz1 je napisal/-a:Ti si pa res ena pi....
komu to :?:Neki pizdiš ne zanaš pa povedaat komu, če to leti name se pa lahko kej zmenmo pa mi objasn čemu take besede :evil: :?:
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov