Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

andrej vogrin
Nov uporabnik

Kraj: kranj

zeberimo se skupaj

Napisal/-a andrej vogrin Po jun 28, 2004 4:31 pm

Glede na to, da je bila debata o problemih golfa IV odmevna, predlagam da se zberemo skupaj in napademo Porsche Slovenija, da nam brezplačno odpravi serijske napake.

Sam sem poklical na Porsche Slovenija, pa o mojem problemu niso hoteli slišati, po domače povedano so me zingnorirali. Izgovarjali so se da je avto izven garancije, kar je sicer res, vendar nisem jest šipi pomagal da je dol padla.

Upam da bomo skupaj močnejši, pa da vidimo kok znamo slovenci skup držat.

P.S. Pridružujem se človeku, katerega ime sem pozabil, da se izogibamo debat o temi kateri avto je dober kateri so j***a. Glede na to, kaj smatramo kaj je dober avto potem takega avtomobila na svetu ni in pika.

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Po jun 28, 2004 4:37 pm

če je avto mlajši kot 7 let in je bil servisiran redno in na URADNIH servisih nebi smelo biti problemov pri uvaljavljanju kulance...
SlikaSlika

andrej vogrin
Nov uporabnik

kulanca

Napisal/-a andrej vogrin Po jun 28, 2004 5:50 pm

avto redno servisiran, letnik 2000, pa nočjo o šipah nič slišat, sploh pa ne o brezplačni menjavi merilnika pretoka zraka.

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Po jun 28, 2004 5:51 pm

servisiran na uradnem servisu?
SlikaSlika

andrej vogrin
Nov uporabnik

servis

Napisal/-a andrej vogrin Po jun 28, 2004 5:53 pm

servisiran zaenkrat pri Avtohiši Vrtač, sej so še pooblaščeni servis:)))

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Po jun 28, 2004 5:55 pm

zanimivo... samo to bi ti morali na avtohiši vrtač zamenjati če je pri njih servisiran.... :?
SlikaSlika

andrej vogrin
Nov uporabnik

servis

Napisal/-a andrej vogrin Po jun 28, 2004 6:02 pm

Sej prvič so zamenjal ampak ne brezplačno. NE šipe on ne merilca pretoka zraka. Sicer pa tuki ne krivim Avtohše Vrtač da ne bo pomote. Uvoznik ne priznava teh napak. Pri Avtohiši Vrtač so mi šli pri določenih zadevah celo malo na roke.

Ko pa sem se pri uvozniku prtožu, da je to serijska napaka so samo vprašali koliko je avto star in potem sem dobil samo odgovor da ni več v garanciji in pika.

Skratka ne da se jih premaknit ker so tako veliki. Kar pa meče slabo luč na znamko.

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Po jun 28, 2004 6:23 pm

Andrej vogrin:

Se strinjam s tabo... sicer koristi jest ne bom mel kej velike, ker sm mehanizme ze zamenju iz lastnega zepa. Mislm, da bi znal bit tud pr men problem pr merilcu zraka 1.6 masina, ker ma nemiren prosti tek (sicer tezko opazno, samo ko te zacne motit, te pa zuli... vsaj mene). Tud mi je serviser pr Vrtacu reku, da majo te VW masine tezave s tem.

Kako si si ti predstavlju, da bi protestirali... Lahko zberemo podatke od avtomobilov s serijskimi napakami, pa jim posljemo. Pa mogoce kasno groznjo z zvezo potrosnikov Slovenije. Jest mam tud drgac vse stemplje v servisni, tko da nimajo kej ;)

andrej vogrin
Nov uporabnik

Napisal/-a andrej vogrin Po jun 28, 2004 6:29 pm

Več nas bo več šans mamo, da uspemo :wink:

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Re: kulanca

Napisal/-a Tilen Po jun 28, 2004 8:38 pm

andrej vogrin je napisal/-a:...sploh pa ne o brezplačni menjavi merilnika pretoka zraka.

jah, to je nasploh hiba golfov IV. Ne poznam nobenga, ki ma ta avto, pa da mu še ne bi šel merilec pretoka zraka.

Upam, da vam bo uspelo kej dosečt!
Slika

koopz
Nov uporabnik

Napisal/-a koopz Po jul 12, 2004 12:57 pm

Lastnik Golfa IV l.2001, prva reg. 2002, tri vratni. Na splošno zadovoljen za avtom, kupil sem ga v zadaj bivšem AS Domžale; Do sedaj sledeče napake:

1.Dol padla leva stranska šipa. Popravilo in menjava na stroške prodajalca. Mi je bilo rečeno, da gre za serijsko napako, zato so, na mojo željo, istočasno zamenjali tudi nosilec stekla pri sopotnikovih vratih.

2. Zatikanje sopotnikovega pasu. Sopotnikov pas je težko izvleči, vedno potrebnih nekaj poiskusov, kar je včasih precej moteče. Pas je deloval brezhibno, ko sem napako reklamiral. Murphy?

3. Razmajanost sopotnikovega sedeža. Avto ima 35.000 prevoženih, 90% voženj opravim sam. Seksa na sopotnikovem sedežu ni bilo. In vendar je sedež razmahan, škriplje in kvari vtis, sicer dokaj kvalitetne izdelave.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov