Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

detroit91
Novinec

Napisal/-a detroit91 Ne apr 04, 2004 11:27 pm

Ja avtoval u grosupljem je res kul...chefe je nice...k sm biu zadnjic tm sm lih eno novo 7 vidu :shock: pa vidim enga "mulca" k šraufa...pa si mislim oh jezus vse spustijo za mehanika...pa sm meu lih neke težave z avtom s stromom...ej clouk mi je vse razložu in se je vidl d obvlada stvar do pikce...ZATO LDJE "mulci" dost vejo
Skero
[veliki animirani podpisi niso dovoljeni]

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Kraj: Domžale

Re: Avto aktiv = Avto NE aktiv

Napisal/-a domzalcan21 So apr 10, 2004 9:56 am

menjekul je napisal/-a:ravno zdaj sem prebral post od jaka (tema mini cooper),kjer omenja,da v Avto aktivu niso nič omenili,da bi avto šel "slabo" (ker je šel slabše kot bi moral).

bil sem ne dolgo tega v tej hiši s tastarim,da bi kupila mami avto. pravzaprav si ga je treba najprej ogledat in mogoče tudi malo zapeljat (compacta namreč).
moram rečt,da sem bil hudo presenečen,ker se uslužbenci vedejo nonšalantno in sploh počnejo kar se njim zljubi :roll: .tako in tako so vsi pomembni in imajo "veliko dela" :roll: .kljub temu,da sva si s tastarim malo sama postregla sva vseeno pričakovala,da naju bo kdo " zmotil " .a očitno v avto aktivu prodajalci sami izbirajo stranke. :D

prišla sva do zaključka,da pač je bmw kar vredu avto sicer z malo tršimi sedeži ampak vredu.žal pa sta najina skromna mnenja ostala zgolj pri opazovanju,ker očitno se pri nas še ne ve kdo je kupec in kdo zelenjavar :evil:

Ja to je tko, ce ne prides z rekelcom v AvtoAktiv, tam ne pomenis prakticno nic... Jst dostavljam pakete v AvtoAktiv nakar mi prjav baba ja kr v tretje nadstroplje... :) Paket je biu težek (no ja bla je paleta) cca 230kg...sm prsu gor sm jih steru nekam, sam podpisu, pustu paleto pred vrati... se pelem cez 20minut mimo, so že pridno nosili v tretje nadstroplje...kok so šuntavi...mislejo ce BMWje prodajajo da so carji...pfffff

Trisha
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Trisha Če apr 15, 2004 3:39 pm

Mi nismo mel nikoli taksnih problemov v Aktivu, niti v prejsnem Tehnounionu. Prodajalci so celo prevec sluzasti... :roll:
There is nothing either good or bad but thinking makes it so!

Uporabniški avatar
IgorJ
Nov uporabnik

Napisal/-a IgorJ Sr jul 14, 2004 9:48 am

Pred parimi leti sem šel s kolegom kupovat novega Audi S4. Blo je poletje zato uletiva v Porsche LJ v kratkih hlačah in šlapah. Za intermeco, kolega je mel keš s sabo, v kufru. Noben naju ni jebu pet posto. Zato zahtevava direktorja, mu pokaževa keš in greva kupit v Avtodelto.
Drugač pa je na Nizozemskem še slabš. Ko sem kupoval BMW 320 d karavan, sem se moral naročit kakih 14 dni prej za termin, no ampak so bi pol zelo OK. Na nivoju.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr jul 14, 2004 10:47 am

No čeprav je tema Avto Aktiv, bom napisal nekaj o podjetju A2S...
Ko je fotr pršu tja in se zanimal za Audija, so nam postregl kavico, sok...kekse itd...
Tud ko sem prišel sam tja, v majci in kavbojkah, je bil odziv isti... 8)
Prijaznost in ustrežljivost na višku, skratka brez pripomb do danes!

Po drugi strani sem pa sam, v neki zasavski ZELO znani avto hiši, čakal prodjalca za računalnikom, da me je postregu, ene 5 minut če ne več, v praznem salonu, ker je nekaj brskal po računalniku in me ni je*al 5 posto :shock:
Pol mi je pa mal prekipel in sm reku če sm luft al kaj, pa je reku se opravičujem, vas sploh nism opazu.... :shock: :?
Sprašujem se, komu je pol odzdravu, k sm reku dobr dan k sm skoz vrata stopu :?

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov