Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD Pe jun 18, 2004 3:19 pm

Mate

Danes sem se peljal po partizanski cesti do tržnega inšpektorja naslednje kar se spomnim je da sem se zavedel v bolnici kjer sem zvedel da so me tja pripeljali z rešilnim avtomobilom ker bi naj doživel živčni zlom.
Oče je moral podpisat neki papir da prevzema odgovornost zame ker so me hotli poslat v pohorski dvorec na pregled.

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Pe jun 18, 2004 3:43 pm

Au... :x

Ej, nimas druge k da jih tozis. Potrdilo o tem kar je blo, pa verjetno mas.

Sej ubistvu niti ne vem kaj bi napisu... najrajs sploh ne bi verjel :? :cry:

Uporabniški avatar
Coleman
Novinec

Napisal/-a Coleman Pe jun 18, 2004 3:55 pm

AndrejD je napisal/-a:Mate

Danes sem se peljal po partizanski cesti do tržnega inšpektorja naslednje kar se spomnim je da sem se zavedel v bolnici kjer sem zvedel da so me tja pripeljali z rešilnim avtomobilom ker bi naj doživel živčni zlom.
Oče je moral podpisat neki papir da prevzema odgovornost zame ker so me hotli poslat v pohorski dvorec na pregled.

A se hecaš al kaj?

Drugač pa f*** THOSE BITCHES, ki so ti prodale avtomobil.
When size equals knowledge I'll be a one big muthafucka!

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Napisal/-a matcho Pe jun 18, 2004 4:15 pm

Res to? Ker sem jaz danes vido enga rešilca z prižganimi lučmi na Partizanski, samo nisem vedo za kaj natančno gre, ker smo v kafiču sedeli in opazovali zadevo.
Slika

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD Pe jun 18, 2004 6:33 pm

matcho je napisal/-a:

Res to? Ker sem jaz danes vido enga rešilca z prižganimi lučmi na Partizanski, samo nisem vedo za kaj natančno gre, ker smo v kafiču sedeli in opazovali zadevo.

Možno
Avto je ostal tam pri oni veki krogli nasproti comtrona - vsaj tam je bil ko sma šla z očetom po njega.

Sem se pa peljal od zavarovalnice (kjer so mi dali idejo da so mi gor polili zavorno tekočino ) do tržne inšpekcije.

Zavorna tekočina potrebuje za to okoli 48ur avto je bil na servisu 3dni pri tem je bilo narejeno za 1-2 uri dela....

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD To jun 22, 2004 4:17 pm

Tako avto je spet pri avto jarcu kjer so bili danes zelo prijazni do mene in so avto sprejeli nazaj da dokončajo popravila in očistijo to nesnago iz avta.

yogo
Novinec

Napisal/-a yogo To jun 22, 2004 6:12 pm

Da sm jast na tvojem mestu bi avto odpeljal nazaj do Jarca in zahteval dnar nazaj...kajti ko je slab začetek je konec še bolj :shock: :D

Andrej316
Nov uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a Andrej316 Pe jul 02, 2004 10:49 am

mater ves kaj bi jim nareil...taksno stalo sredi salona, ko bi bilo najvec folka tam, cekin za avto itak nazaj, pa se tožil bi jih....
mater se mi kr smilis...
sem pa slisal da je jarc za en falus... pa ravno sedaj sem zamenjal avto (vw)
VW Passat variant 1,9 TDI

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe jul 02, 2004 11:18 am

Da men to nardijo jim zapeljem avto skoz šipo u salon med stranke in jim tok cajta težim pa jih mučim dokler mi ne dajo denarja nazaj!!!
Old subarus never die, they just get faster!

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD Sr jul 28, 2004 9:33 pm

Abs lučko sem dobil
Zdaj so se spet začeli pojavlati fleki nazaj zgleda da jih poliranje ni odstranilo.
Any ideas ?
Slika

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Sr jul 28, 2004 10:24 pm

Vozi jim ga nazaj dokler ne bo use poštimano! Da nebi kaj na svoje stroške delal, še tako si jih mel preveč! :-:o

Andrej316
Nov uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a Andrej316 Če jul 29, 2004 6:50 am

andrejd

jaz bi jim enostavno vrnil avto...in zahteval denar nazaj...
se ne bi vec zajebaval... drgac pa bi jih itak tozil....

ce ne želiš dati avta nazaj, pa jim za vsako malenkost zagreni življenje.....

za te fleke idi lepo nazaj in naj ti makar pobarvajo haubo ali kje pac imas te fleke...

saj ti morajo dati garancijo na avtomobil....
VW Passat variant 1,9 TDI

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če jul 29, 2004 10:02 am

Jaz bi avto vrno pa si ga kje drugje za isti dnar kupo. Nena se zajebavaj več s totim Jarcom, ker je to kuga.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: DX5050 in 5 gostov