Avto definitivno JE hiter, je pa res, da najbrž tega ni čutit v smislu brutalnega lepljenja na sedež...Prjatu ma 535i(235KM) in v avtu sploh nimaš občutka kok vleče, šele ko pogledaš na števc vidiš da je cagr zelo zelo hitro nekje pri 200, pa avto ni varjante da bi zabil na zic...Po drugi strani pa ko sem vozil Imprezo STi, je pa punco tak zabijalo na sedež(se mi je sicer prov smilla, ampak to je bla mogoče once in a lifetime prilika) da jo je čist skuštralo, ko da bi glih vstala zjutraj

Isto sem z desnim očesom videl glavo prodajalca...naprej nazaj, ob vsakem pospeševanju ga je zabilo na sedež in je tam tud ostal

...zanimivo, da je bila zelo podobna zgodba pri Puntu GT in tudi pri Kadettu GSi 16v, ki pa ni turbo, pa je vseen tak zabijal na zic...
Pa ima tisti BMW boljše pospeške kot Punto in kot GSI...samo ne zabije...zakaj?Verjetno zaradi same velikosti, teže, pa predvsem uglajenosti motorja, varljiv občutek da pa tudi odlična zvočna izolacija...tak da...ne sekiri se...avto leti, če ne drugač, ga pa probaj malo štopat, pa boš vidu da je zlo hiter...ampak fora BMW-ja je v ovinkih, ne ravni črti
LP