Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 To jul 20, 2004 10:09 pm

Jah kaj čmo, še en Greedy al kaj je bil že un prbližn 2 tedna nazaj.

Fantilček, tolk kao porsche fan pa še imena avtomobila ne znaš napisat!!!!!! :evil: SHAME ON YOU!!!!!!!!

Sm mu že hotu že včer kšno rečt k je neki prbiju v uni temi o podražitvi benza, pa sm se zadržu kjub temu da so me srbel prsti :twisted:

Fante, še teb enkrat povem: ne boš nič več če boš mel v enem tednu skup spacanih 100 postov (še posebi pa če boš take neumne vn metu)

Rajš se zgleduj po drugih uporabnikih foruma k tud še nimajo izpita, pa lepo sodelujejo v debatah in ne odpirajo 10 bednih tem na dan (ala ker športn filtr, avspuh... če še sploh avta nimaš) -----> npr. Suljo, do katerga mam še jst RE5PECT, ker ma zlo velik pojma glede na to da je 4 leta mlajši od mene pa da mu še več manjka do izptia.

Brez zamere :wink:

Zdej pa lepo mal uporabne teme prebrat, da bo kdo lahko dobil kak pametn odgovor od tebe.
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr jul 21, 2004 7:35 am

Meni se to tui zdi bedno ampak kak se bo pa fant naučil če ne bo nič vprašal ? Ne bit tak strogi, no.

Čeprav poršejček, maš malo otročje včasih, kao daj sn glih izpod avta prišo pa take... Na nivoju se pogovarjaj ;)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
poršejček
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a poršejček Sr jul 21, 2004 12:46 pm

prvo eno opravicilo fantje!
kar se pa tebe tice dejan 84: da nam zaceu jz o teb nabijat!ti si navadn prostak, ko sm ti tisto o benzu nabou si nek kisu nasmesek nalepu ces ha,ha,ha dobro si me!

kar se pa o PORSCHE-ju tice pa glavo stavim da mam vec pojma kot ti, tvoja mat, fotr... in se kdo skupaj!pac me veseli nekaj, in nisem navadn zamorjenec kot si ucitno ti ki dan za dnem pocne isto(le sexa verjetno bolj po redko, ampak saj ma prijateljici:Ljevanko Rukic in Desanko Sakic)!

fantje prosim brez zamere sam mi gre pa na falus ko se kdo kar naprej v nekaj spusca!raj dajajte kak nasvetne pa non stop sam pluvat!

pa se nekaj dejan:in kok je vasa visokost stara?verjetno si en unih srecnezev ki se rodijo vsakih sto let s knjigo v riti ki so jo brali med porodom in sedaj vse vejo!

ala ti vera tudi jaz bi biu rad tak :twisted:
sanje vsakega CARRERA GT

Martin
Novinec

Kraj: Republika Palma di cocco

Napisal/-a Martin Sr jul 21, 2004 1:02 pm

dejan84 je napisal/-a:Jah kaj čmo, še en Greedy al kaj je bil že un prbližn 2 tedna nazaj.

Fantilček, tolk kao porsche fan pa še imena avtomobila ne znaš napisat!!!!!! :evil: SHAME ON YOU!!!!!!!!

Sm mu že hotu že včer kšno rečt k je neki prbiju v uni temi o podražitvi benza, pa sm se zadržu kjub temu da so me srbel prsti :twisted:

Fante, še teb enkrat povem: ne boš nič več če boš mel v enem tednu skup spacanih 100 postov (še posebi pa če boš take neumne vn metu)

Rajš se zgleduj po drugih uporabnikih foruma k tud še nimajo izpita, pa lepo sodelujejo v debatah in ne odpirajo 10 bednih tem na dan (ala ker športn filtr, avspuh... če še sploh avta nimaš) -----> npr. Suljo, do katerga mam še jst RE5PECT, ker ma zlo velik pojma glede na to da je 4 leta mlajši od mene pa da mu še več manjka do izptia.

Brez zamere :wink:

Zdej pa lepo mal uporabne teme prebrat, da bo kdo lahko dobil kak pametn odgovor od tebe.

T'AKO JE OMLADINCI MOJI !!
Slika

Martin
Novinec

Kraj: Republika Palma di cocco

Napisal/-a Martin Sr jul 21, 2004 1:03 pm

poršejček je napisal/-a:prvo eno opravicilo fantje!
kar se pa tebe tice dejan 84: da nam zaceu jz o teb nabijat!ti si navadn prostak, ko sm ti tisto o benzu nabou si nek kisu nasmesek nalepu ces ha,ha,ha dobro si me!

kar se pa o PORSCHE-ju tice pa glavo stavim da mam vec pojma kot ti, tvoja mat, fotr... in se kdo skupaj!pac me veseli nekaj, in nisem navadn zamorjenec kot si ucitno ti ki dan za dnem pocne isto(le sexa verjetno bolj po redko, ampak saj ma prijateljici:Ljevanko Rukic in Desanko Sakic)!

fantje prosim brez zamere sam mi gre pa na falus ko se kdo kar naprej v nekaj spusca!raj dajajte kak nasvetne pa non stop sam pluvat!

pa se nekaj dejan:in kok je vasa visokost stara?verjetno si en unih srecnezev ki se rodijo vsakih sto let s knjigo v riti ki so jo brali med porodom in sedaj vse vejo!

ala ti vera tudi jaz bi biu rad tak :twisted:

I TEBI DAM PRAU SINE !
Slika

Uporabniški avatar
marsal_tito
Novinec

Napisal/-a marsal_tito To avg 17, 2004 11:27 am

Jaz sem imel 19 let ko sem si kupu porša, tko da imaš lahko neki upanja. lp

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Kraj: kropa

Napisal/-a ASenna To avg 17, 2004 11:35 am

no da vidmo kašnga porsche-ja si mel ko si bil star 19let
SLIKE prosm :P
men mama prav "za vsakmu ovinkom je hodič"
SlikaSlika

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy To avg 17, 2004 11:38 am

ASenna je napisal/-a:no da vidmo kašnga porsche-ja si mel ko si bil star 19let
SLIKE prosm :P

modelček je meu :lol:

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Kraj: kropa

Napisal/-a ASenna To avg 17, 2004 11:41 am

to pa pobu čist vrjamem da je do 19 leta za modelček porscheja prišparou :bow :bow :bow
men mama prav "za vsakmu ovinkom je hodič"
SlikaSlika

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček To avg 17, 2004 11:44 am

Jest sem si pa komi pr 25-tih kupu astno martina :oops: 1/18, pa ga skoz zalivam pa nič noče zrast, a je kej narobe.

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Yagi-san To avg 17, 2004 12:03 pm

Drugače, če bi že res rad imel Porsche-ja, se ti splače iti na Nizozemsko ponj, ker ti za novi avto odbijejo 42% od cene, nato pa plačaš če se mi prav zdi cca. 20% za uvoz in še nekaj dodatnih papirjev.To Angleži ves čas počnejo.Informacija je pa preverjena, ker ima prijatelj, ki živi v Utrecht-u ravno Carrero4!To ne velja samo za Porsche-ja, temveč za vse avtomobile!

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To avg 17, 2004 12:27 pm

prvo ti odbijejo 42% cene, pol pa plačaš 20 % ?

Če bi vsem avtom odbili 42% se ti ne zdi da bi vsi avte kupovali v Nederlandu ?
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Yagi-san To avg 17, 2004 1:00 pm

Courage: sej če se še malo bolj spostiš v matematiko je cca. 20% razlike, a ne??Pa nebit spet pameten, jaz sem samo posredoval informacijo, ki mi jo je model povedal, ki živi v Utrecht-u (Nizozemska), še malo geografije.Avta tam ne moraš registrirat (tudi začasno ne), ker ti potem ne odbijejo 42% davka, ki plačaš, temveč ga moraš dati na vlak ali pa na vlačilec.Aja 42% znaša davek na nove avtomobile na Nizozemskem.Še kakšno vprašanje??? :twisted:

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček To avg 17, 2004 1:04 pm

Fantje pozabl ste da pri ovozu se ne obračunava sam DDV tuko da ne prišteješ sam 20%. Za več podrobnosti pa prašite safrana. Boste vidl da pršparate le ene 5% če.

Uporabniški avatar
marsal_tito
Novinec

Napisal/-a marsal_tito To avg 17, 2004 1:05 pm

Na žalost slik nimam, lahk pa rečem da ga ni blo težko kupt, seveda nisem nič našparal do 19 leta, ampak se ti lahko nasmehne sreča in kaj podeduješ in to je to. lp

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček To avg 17, 2004 1:08 pm

marsal_tito je napisal/-a:Na žalost slik nimam, lahk pa rečem da ga ni blo težko kupt, seveda nisem nič našparal do 19 leta, ampak se ti lahko nasmehne sreča in kaj podeduješ in to je to. lp

Raje razmišli kuko ga boš zaslužu, matr full sovražm ljudi k sam gledajo kuko bodo čimbol fino skoz pršli, delov pa nebi noben, pol pa še vpravljajo kok je kkšnmu fino pa kok je nakradu pa podobne bedarije.

Delat sem reku.
Z 19 leti je pa greh razmišlat, da bi mu porša. K poršu se idealno podajo sivi lasje al pa pleša pol pa še ena 25 letnca.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: aygo in 2 gostov