_Jerry_ je napisal/-a:ENTERTAINER je napisal/-a:subaruje sm pocekiru in so mi res kul, tko da hvala! ne morm si pa pomagat, da me neb zanimu un bmw 3...a kdo ve kok to kej zre pa kok se kvar... sej pomoje nebi biu lih najbl racionaln nakup no, ampak... hm...
hvala za use nasvete!!!!
ENTERTAINER
Glej, ce bi ti napisal, da porabi (povprecno) manj kot 10 litrov, bi se ti zlagal. Je pa registracija zelo nizka, ker ima 55 kW/75 KM, glede vzdrzevanja je pa to najcenejsi BMW, kar jih je, ker je se iz stare serije, ki se ne kvari, novi deli so zelo poceni, rabljeni so pa skoraj zastonjZa dele sploh ni problem, ker je teh avtomobilov malo morje, novi avtomobili so bili zelo poceni (osnovni model) in so jih Slovenci na veliko kupovali. Tako dobis cel, normalno vozen avto ze za 20-30.000 SIT, ceprav ti takega seveda ne priporocam za voznjo, ampak je primeren za dele... Odlicno ohranjenega dobis za 200-250.000 SIT. Avto poznam zelo dobro, saj sem jih imel kar nekaj in ce te se kaj zanima, me kar vprasaj
Kar verjemi Jerryu, jih predobro pozna. Edino glede porabe. OK, fergazer, če ga puliš, sam 316i so pa že malo bolj zmerni. Če mam jest porabo 8.5?