Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Re: HVALA ZA TAK ODZIU!

Napisal/-a Nixxon Pe sep 03, 2004 8:26 am

_Jerry_ je napisal/-a:
ENTERTAINER je napisal/-a:subaruje sm pocekiru in so mi res kul, tko da hvala! ne morm si pa pomagat, da me neb zanimu un bmw 3... 8) a kdo ve kok to kej zre pa kok se kvar... sej pomoje nebi biu lih najbl racionaln nakup no, ampak... hm...

hvala za use nasvete!!!!

ENTERTAINER

Glej, ce bi ti napisal, da porabi (povprecno) manj kot 10 litrov, bi se ti zlagal. Je pa registracija zelo nizka, ker ima 55 kW/75 KM, glede vzdrzevanja je pa to najcenejsi BMW, kar jih je, ker je se iz stare serije, ki se ne kvari, novi deli so zelo poceni, rabljeni so pa skoraj zastonj :D Za dele sploh ni problem, ker je teh avtomobilov malo morje, novi avtomobili so bili zelo poceni (osnovni model) in so jih Slovenci na veliko kupovali. Tako dobis cel, normalno vozen avto ze za 20-30.000 SIT, ceprav ti takega seveda ne priporocam za voznjo, ampak je primeren za dele... Odlicno ohranjenega dobis za 200-250.000 SIT. Avto poznam zelo dobro, saj sem jih imel kar nekaj in ce te se kaj zanima, me kar vprasaj :wink:

Kar verjemi Jerryu, jih predobro pozna. Edino glede porabe. OK, fergazer, če ga puliš, sam 316i so pa že malo bolj zmerni. Če mam jest porabo 8.5?
Slika

yogo
Novinec

Napisal/-a yogo Pe sep 03, 2004 5:16 pm

jst ti priporočam enga golfiča 2. DIESEL obvezno ( pa če dobiš letnik 91 za ta denar si zadel na loteriji)...je pa res hvaležen in trpežen avto...deli so poceni...poraba 5 litrov, in še lepo se ga da poštimat....samo ne telih j**c od hyundaya kupovat...pa da se nemo kdo užalu :-P

Uporabniški avatar
Kennman
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a Kennman Pe sep 03, 2004 5:22 pm

Galantfrik je napisal/-a:Za 100 jurjev... Pač se mi mudi - avto je vreden dosti več. :wink:
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=130771

nc mi ni jasno vec....
a nisi ti ta avto z muko pricakoval 2 mesca pred pol leta?? a zdej ga pa kr prodajas?
pa za 100.000 sit? kaj je pa narobe?? z avtom?

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Pe sep 03, 2004 5:55 pm

yogo je napisal/-a:jst ti priporočam enga golfiča 2. DIESEL obvezno ( pa če dobiš letnik 91 za ta denar si zadel na loteriji)...je pa res hvaležen in trpežen avto...deli so poceni...poraba 5 litrov, in še lepo se ga da poštimat....samo ne telih j**c od hyundaya kupovat...pa da se nemo kdo užalu :-P

Se strinjam, večni traktor, robusten, nima kej crkent k ma vse na roke. Pa nič ne gnije. Mislm da so to avti k so narejeni vsaj za 20 let, k moja štirica ni.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Pe sep 03, 2004 8:31 pm

Vsak avto zacne enkrat gnit.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Pe sep 03, 2004 8:58 pm

Samotar je napisal/-a:Vsak avto zacne enkrat gnit.

Kva pa Audi A8, pa kkšen ta nov Ferrari, pa A2, pa še kkšen bi se najdu.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Napisal/-a AgitatoR So sep 04, 2004 9:10 pm

Govoril si on nerjavenju Golfa 2.

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček So sep 04, 2004 9:12 pm

Samotar je napisal/-a:Govoril si on nerjavenju Golfa 2.

Mamo golfa letnik 91 pa ni nič gnil, je pa v familiji še Seat Leon k ma po 4-ih letih zračno rjo na karoseriji. Golf ma edino zbledelo barvo. Mislm da more zdržat vsaj še 10 let.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Napisal/-a AgitatoR So sep 04, 2004 9:16 pm

V Kranju nimate takih zim kot jih imamo v Ribnici. Pridi pogledat v Ribnico ce bos nasel kaksnega serijskega in s prvo barvo, da ne bo gnil ti dam za per.

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon So sep 04, 2004 9:30 pm

NE SE KREGAT ČLOVEK RABI POMOČ!!!

Hja pri nas imamo en res super avto:
Nissan Sunny 1.4 SLX letnik 94. Lahko je tudi starejši...
Poceni, crnknil ni še nikoli (izvzamem moje "napake", ko sem zjebu amortizer) pa ima že 200k kilometrov ua sabo. Se pomoje fuul splača pa še opreme ima dosti za ta denar (električen pomik, centralno, servo- skratka dost maš!)... Da se ga dobit za male pare, če malo pogledaš po avto.netu

Drugače pa daj na www.avto.net pač kriterij ceno in letnik... pa izberi kar ti ugaja. Pa vse preglej preden se odločiš, da se ne boš tepel po glavi! Ne kupit prvega, če veš, da je bil razbit (boljš, da ne) ali pa je kaj narobe z njim. Že tako boš dal veliko $ za registracijo (čist preveč). Pa še ene par 10k SIT imej na zalogi za morebitne servise. Nekako pravilo je, da ko kupiš rabljen avto, da je kaj za uštimat, preden ti je všeč/dela v redu. :wink:

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček So sep 04, 2004 9:32 pm

Samotar je napisal/-a:V Kranju nimate takih zim kot jih imamo v Ribnici. Pridi pogledat v Ribnico ce bos nasel kaksnega serijskega in s prvo barvo, da ne bo gnil ti dam za per.

Zdej pa tuko govoriš k da bi bil v Sibiriji. Ta golf o katerem govorim je od svojega začetka mišlen kot delovn avto, vozi ga več voznikov, da ne omenjam prikolice, vožnje cucka vsak dan.....

V glavnem če bi ga ornk spucu, nam reku da bi bil k nov ampak obraba materiala je ziher manjša od mlajših tekmecev. Notr ni nobenih prevlek serijski zici nič strganega, plastika nič deformirana, avto gre še zmerom skozi tehničnega.

Napake so pa sam strgana zajla za kuplengo to je to....

Zima pa ne vpliva hudo na avto. Tud če solijo ti pozim ne bo rjevel, ampak šele spomladi če ne odstraniš soli.

_Jerry_
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _Jerry_ So sep 04, 2004 9:49 pm

OK, meni je jasno 8) Golf II ne rjavi :D

Entertainer, vzemi BMWja, ta sicer rjavi, da ti luknja kar pred ocmi raste, ampak to lahko tudi izkoristis -pocakas, da ti prerjavi streha, pa imas kabrioleta... :EE

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Napisal/-a AgitatoR Ne sep 05, 2004 1:24 pm

Sam res.

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Ne sep 05, 2004 3:22 pm

_Jerry_ je napisal/-a:OK, meni je jasno 8) Golf II ne rjavi :D

Entertainer, vzemi BMWja, ta sicer rjavi, da ti luknja kar pred ocmi raste, ampak to lahko tudi izkoristis -pocakas, da ti prerjavi streha, pa imas kabrioleta... :EE

Dons sem gledu našo legendo (golf II), ja rjavi na zadnjih vratih pr šip, b blo treba mal popravt. Je sam Volkswagen :wink:

Uporabniški avatar
Vičo
Novinec

Kraj: Ilirska Bistrica

Napisal/-a Vičo Ne sep 05, 2004 3:45 pm

ja tut našga (od fotra) mal napada zdaj.. sem učer gledu. na zadnjem blatniku se je pojavu en flek rje cca 2cm × 1 cm. Sam, to ni nč za avto star 17 let! :!:
Slika

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Napisal/-a AgitatoR Ne sep 05, 2004 7:40 pm

Saj je starejsi kot pa 1/3 foruma :)

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Ne sep 05, 2004 7:57 pm

Samotar je napisal/-a:Saj je starejsi kot pa 1/3 foruma :)

Mene ne štet zravn k sem že skor dedek :D
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov