Hkrati pa so splošni serviserji.
No moja zgodba je taka. So moja stranka (ni važno za kaj), sem jim neki uredu naredu in so bli full zadovoljni, no k smo formalnosti upravl, sem prašu kuk kušta filanje klime, pa kdaj se lohk zmenmo. Je reku šefe kuj sam bo 40 minut za počakat, (ok pa menj je reku da gratis k je zadovoljen z mano), sem reku zmenjeno pustim avto tam pridem čez 25 minut nazaj, avto že skor zrihtan, sam po filter za zrak so letel, so ga dal tud gratis. Ok bi ga brez prublemu plačal.
Ok zdej lohk rečete veze in poznanstva. To da nisem plaču nima veze s pohvalo.
MA pa veze z unčikovitostjo, pa še neki kr bi poudaru. Avto sem do letos vozu k Avtohiši Vrtač. Kaj nej rečem (pizde pokvarjene nesposobne sploh žlahta k tm dela, vsi za pobit, pa nej se kr Vrtač prtož če se če, prvo nej se nauči obnašat pa avtomobila prodajat.... ok to je druga zgodba)
Ko je bil avto čist nov sem pojamru da zrak nekam švoh skoz reže vleče, trikrat je bil avto na servisu tri motorčke zamena (matr so brihtni k motorčki so vsi delal, no en je crknu k se je zasmodu). No dons po 4 letih pa vidm da bi lohk sam filter zamenal pa bi stvar delala. Itak morjo filter za zrak (govorim o gunmu k ma na čez kabino) vsak let zamenat pr rednem servisu, še na računih tuko piše, ampak glede na to da te j**e delajo sam za dnar, temu ni blo tako.
No na Carmaxu so to pogruntal sam da so odprl avto, zrihtal v 35-ih minutah skupaj štejem še čas k so na Porsche Slovenijo letel po filter. Klima hladi tuko da sem prhlajen sem pretiravu, prej se sploh ni mogl temu rečt klima.
No bl sem šinfu čez Gorensko natego kokr pa hvalu Carmax, ampak od zdej avto vozm sam še dol tud če bo treba kej več plačat. Fantje so res usposoblen, pa se tud v avte poglobijo.

Od Vrtača bi pa loh še tolk zgodbic napisu, ampak ga bom probu pustit na mir.
No pa sem si dušo olajšal bolš kokr pa da bi jih dal v cajtng al pa prjavu k zvezi potrošnikov (Vrtača mislm)