Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

ENTERTAINER
Nov uporabnik

Napisal/-a ENTERTAINER To sep 21, 2004 6:20 am

Najprej da odgovorim na uprašanje, zakaj ga rabm tok hitr. Alužbo mam čist na drugm koncu mesta in avtobusne povezave se mi zdi da sploh ni, če pa je pa voz zlo poredko... tko da res rabu da naum zamuju že na začetku.

Avto v usakm primeru mislm pelat kr na tehničnga, pa nej stestirajo use kar se da! Če je bim mau prslonn, me sploh ne mot, k mam filing da tist ne bo njegova zadna poškodba... :? pa mau rje me tut ne mot kej preveč, sam da bo auto laufu še ene 5-8 let brez večjih potrebnih popravil.

A lah falim, če mi je auto ušeč, ga pelem na tehničnga in mi povejo da je use kul? se da tut pred unimi kej skrit?

super98, kok pa hočš cca za svojga polota?

ENTERTAINER
Nov uporabnik

Napisal/-a ENTERTAINER To sep 21, 2004 6:22 am

zdej sm vidu, da je čist preveč zatipkanih besed :oops: , tko da se mi jih sploh ne da popraulat ob 7h zjutri... Če kdo slučajn ne razume, kaj sm mislu povedat, nej kej upraša...

Pa hvala za use odgovore!

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate To sep 21, 2004 7:40 am

Jest sploh nism opazu, da je kej zatipkanga :P K itak te forume berem tko, da ze kr podzavestno popravljam napake, razen ce je res zlo cudn napisan, pol "ne znam" prebrat.

Ko peljes avto na tehnicnega ti pregledajo zavore, luci, ce se sprednji dve kolesi dobr gor drzita, spredje amortizerje pa izpusne pline. Ce je podvozje skrivljeno, ti ne povejo, masine tud ne gledajo, razen izpusnih plinov. Tm ti ubistvu povejo, ce je avto varen za na cesto in ne skoduje okolju, ce pa se avtu pokvari npr masina, to ni nevarno za na cesto in tega ne gledajo. Je pa tezko na hitr pa od uzuni ocent, kaj je v masini.

ENTERTAINER
Nov uporabnik

Napisal/-a ENTERTAINER To sep 21, 2004 8:11 am

Hvala za infromacijo! Sm mislu da je tehnični najbolš... Usaj zato kr je čist objektivn. pomoje da auta ne bom dubu lih iz lj in bom mogu kr prodajalca sprašvt, kje je kkšn srvis in lah da ma tm kkšnga "kolega" in mi bo podatke tm mau "olepšou". Nevem kok daleč mi pa tut nau pustu pomoje pelat auta na servis. A je pol bolš, da si js k sicr nimam nevem kok znanja uzamm kkšno urco pa pregledam auto? :? Bom usaj unih par jurijou pršparu za pregled...

ENTERTAINER
Nov uporabnik

Napisal/-a ENTERTAINER To sep 21, 2004 9:30 am

Ma kdo kej izkušenj s kupovanjem rabljenih VW v tujini? Fotr se je prijazno javu da bi pelu...

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan To sep 21, 2004 10:03 am

avto za 700 000 boš šou u tujino kupvat?????
glej tko al tko morš usak auto vidt predn ga kupš (razn če si budala)
in če greš ti auto pogledat u mb je to 300km (v obe smeri)
če greš u minhen pa 2000
+cestnina, preizkusne tablce, benz, dmv...
mau se zapel po sloveniji pa boš zih najdu kšnga polota, sej tolk mal jih pa spet ni
pregled ti nej kr mehankar oprav ker če boš ti mašino od zuni gledu ne boš nč vidu in 20 000 za pregled tud ni tko zlo velik
glede na to da se ne spoznaš na lokalne servise, ti pa svetujem da se prej pozanimaš kje je kšn, uporabš 1188 telefonski imenik in ti povejo kje je kšn u bližin, drgač je pa v vsaki vasi kšn
podpis

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid To sep 21, 2004 10:12 am

Tako kot je reko lublancan, avta se ti res nebi splačalo it v tujino kupovat, če pa imaš pri nas res veliko izbire samo na avto netu jih je ogromno kolko pa je še drugih ne vidim razloga da ne bi pregledal slovenijo in našel pravega. V mariboru ti predlagam avto jarc ali porsche maribor. Pa veliko sreče pri izbiri in nakupu. :D
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

ENTERTAINER
Nov uporabnik

Napisal/-a ENTERTAINER To sep 21, 2004 10:34 am

a je to taisti Jarc k rab kisikovo bombulo da se us lini ne utopi, k tok pluvajo po nemu? :wink: Ok tujina pol ne pride v poštev. Se opravičujm za taka uprašanja, sam kupujm pru auto in res nebi rt kkšnga krša kupu.

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Kraj: Promised Land

Napisal/-a HORSE To sep 21, 2004 10:38 am

ENTERTAINER je napisal/-a:a je to taisti Jarc k rab kisikovo bombulo da se us lini ne utopi, k tok pluvajo po nemu? :wink: Ok tujina pol ne pride v poštev. Se opravičujm za taka uprašanja, sam kupujm pru auto in res nebi rt kkšnga krša kupu.

Pri kupovanju starega avtomobila, je kot v ljubezni... Loh ti drugi še tok svetujejo, dokler se sam ne nategneš, ne boš mogel biti na vse pozoren... Pa tut zakrite napake znajo bit tako dobro skrite, da se ti šele po parih mesecih pojavijo...
Slika

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan To sep 21, 2004 10:42 am

pejt lepo na www.avto.net
izber vw polo
max cena ene 750 000 (ceno se ponavad da mau zglihat)
išči

pol ti jih najde en miljon, use karambolirane, pod ceno... izločš
ostane ti jih še neki
pol vzameš papir in svinčnik in začneš klicat prodajalce, se z njimi pogovoriš o stanju, ceni, opremi, km, servisni (ponavad ne piše use) in če si zainteresiran se zmenš za ogled
zdej glede na to da so auti po celi sloveniji se pač znajd in se zmenš za oglede na štajerskem v tork, primorksa u sredo...
ko si ogledaš avtomobile, jih po možnosti poslikaš, si zapišeš use kar te pr določn autu mot dobiš vn ene par kandidatou za tvoj auto in unga k ti je najbl ušeč, k ma največ opreme, najnovejši.. peleš na servis, če je tm vse ok se zmenš za ceno, gresta do kšne autohiše in uredita prepis, in pol registriraš auto

riziko je itq skoz, ker obstajajo aditivi in podobne stvari k izboljšajo delovanje motorja za kratek čas
podpis

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Napisal/-a acid To sep 21, 2004 10:43 am

ENTERTAINER je napisal/-a:a je to taisti Jarc k rab kisikovo bombulo da se us lini ne utopi, k tok pluvajo po nemu? :wink: Ok tujina pol ne pride v poštev. Se opravičujm za taka uprašanja, sam kupujm pru auto in res nebi rt kkšnga krša kupu.

Je blo že veliko o njem povedanega, pa pretečenih besed, vendar jaz nemorem reči nič slabega o njem razen glede servisov, ki so zelo dragi(ga vozim drugam). Drugače pa smo kupli pr njih že dva avta in do zdej ni bilo težav tok tok morem potrkat. :wink:

ENTERTAINER
Nov uporabnik

Napisal/-a ENTERTAINER To sep 21, 2004 11:40 am

Ena ponudba na avtonet izstopa pr polotih. men je mal sumljivo mal kilometrov, cena se mi zdi tut še kr nizka... kaj mislte?

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=147192#

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Napisal/-a HORSE To sep 21, 2004 11:49 am

Ja, pejt, poglej in razmisl... Cena je res precej nizka...
Slika

ENTERTAINER
Nov uporabnik

Napisal/-a ENTERTAINER To sep 21, 2004 11:54 am

Res hvala za vs trud k ste ga uložil v odgovore! Zdej pa mislm da morm kr sam naprej... Še enkrat hvala!

LP!

ENTERTAINER

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Napisal/-a HORSE To sep 21, 2004 11:57 am

Sej ti kr sprašuj... Samo samo preko net-a, boš težko izbral avto... Vsaj jaz ga ne bi samo po slikcah...
Slika

ENTERTAINER
Nov uporabnik

Napisal/-a ENTERTAINER To sep 21, 2004 12:13 pm

sej ne mislm po telefonu uprašat za št. računa in kr nakazat na podlagi slikc... :wink: upam da bom zadovoln... drgač pa že dva tedna zbiram hektolitre sline v ustih, če me bojo fejst na...egnl :wink:

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Napisal/-a acid To sep 21, 2004 12:26 pm

ENTERTAINER je napisal/-a:Ena ponudba na avtonet izstopa pr polotih. men je mal sumljivo mal kilometrov, cena se mi zdi tut še kr nizka... kaj mislte?

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=147192#

Moje mnenje je, da ta ponudba ni slaba pa še barva je lepa pa sploh zaradi cene pa tudi prevoženih za ta letnik nima veliko oz so realni km, jaz mam isti letnik pa mam več prevoženih :D pojdi ga pogledat in se prepričaj
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov