Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
JureT
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a JureT Sr jul 28, 2004 5:26 am

Pejd zizat,jokica. :twisted:

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Sr jul 28, 2004 5:29 am

:roll:

Uporabniški avatar
d-pax
Nov uporabnik

Napisal/-a d-pax Sr jul 28, 2004 9:36 am

Vglavnem procar je 100x boljši vse sem se znjimi zmeno po imailu še obvešča me kaj ma v akciji za mojega cliota ne pa A3M ko se nezmenijo nič stabo naj A3M propade :)
še ču sem baje bojo A3M v Mariboru odprli Grrr. :twisted: :evil: :twisted: :evil:

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan Sr jul 28, 2004 9:49 am

Dejmo pol kak prokar v LJ pa bomo vidl, če bo ševedno cenej. Osebno se pa za bele ledice za pozicije ne mislem vozit v Kranj. Če bom kej večjega kupoval (naslednje na spisku je nižanje :D ) se bom pa odpelu v Avstrijo, kjer je še cenej, pa še vsaj izlet imaš.

Se pa strinjam, da je pr A3M treba not pridet, videt pa kupit. Čim kej naročaš si se za*ebu.
Slika

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Kraj: Promised Land

Napisal/-a HORSE Sr jul 28, 2004 9:54 am

Jst osebno še nisem imel slabih izkušenj z A3M-om, verjetno ker še nisem naročeval, je pa res, da niso poceni, samo če pogledaš da maš vse na kupu... O.K., dober prijatelj je imel z njimi extra sumljivo izkušnjo, ki pa je ne bi rad dajal v javnost... Za to, da bom pa prišparal 500sit na 10-ih artiklih, ki bi jih ločeno lahko nabavil po Lj na 10-ih drugih lokacijah, pa ne mislm zabit 8-ih litrov benza in 3h časa...
Slika

CM
Novinec

Napisal/-a CM Sr jul 28, 2004 10:01 am

gasiln aparat :har :har :har :har :har :har :har

noobie je napisal/-a:Js pa sprašujem za CAI varianto in čakam že morde 1 mesec. Vsak teden rečejo, da pride in ko bi ga mogli dobiti rečejo, da so vse razprodali! Krneki, če sem naroču pa kr razprodajo. Mene tud ne bojo več tam videval, ker niso resni.

men so pa skoz pravl ja sj nasledn petk spet pride pošiljka bo zih not! in poj jst pridem u tork iskat..in je blo isto-ne ni jh blo bojo pa u nasledn pošilk :roll: in to se je vse skupi vlekl en mesec pa pou..saška(iz foruma)je pa pravla da je naročila litke pr njih poslali so ji pa sam 3!! :evil: kšn odnos ma a3m do strank pa tut ni treba posej pravt

_Jerry_
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _Jerry_ So jul 31, 2004 8:24 pm

CM je napisal/-a:gasiln aparat :har :har :har :har :har :har :har

noobie je napisal/-a:Js pa sprašujem za CAI varianto in čakam že morde 1 mesec. Vsak teden rečejo, da pride in ko bi ga mogli dobiti rečejo, da so vse razprodali! Krneki, če sem naroču pa kr razprodajo. Mene tud ne bojo več tam videval, ker niso resni.

men so pa skoz pravl ja sj nasledn petk spet pride pošiljka bo zih not! in poj jst pridem u tork iskat..in je blo isto-ne ni jh blo bojo pa u nasledn pošilk :roll: in to se je vse skupi vlekl en mesec pa pou..saška(iz foruma)je pa pravla da je naročila litke pr njih poslali so ji pa sam 3!! :evil: kšn odnos ma a3m do strank pa tut ni treba posej pravt

Seveda so ji poslali 3 8) Drugac bi se pa firma imenovala a4m :cry

Uporabniški avatar
Perica
Stalni uporabnik

Napisal/-a Perica So jul 31, 2004 9:34 pm

no, se moja storija (se mi lih da piast): hocm pri njih kupt sportni filter (konusni) za Cliota, in mi je dav za 14 jurjov enga takga cist majhnega! je reku da bo delov! sam k sm jest to gor montirov ni blo nic! z roko sm ga tisov direkt na loputo pa se pol vseen ni blo nc! Hkrati sta pa dva moja sorodnika kupla tud filtre, za 11 jurjov in oba sta bla 3x vecja kot moj za 14 jurjov! in zvok se jima je precej spremenil !!! Pol sm pa jest cist tko iz firbca zadnic na loputo dav tavelk filter i glej no glej .... avto je veselo zaropotov!!! (sej to sm ze enkrat napisov sam sm res se zdej cist razpi.... zarad tega A3M )!

pa se to: moj bratranec je pri njih kupil bele zmigovce za focusa, pa mu puscajo ko svina! skoz ma vodo notr!!!

o cenah pri A3M pa se tole: beli zmigovci za cliota 7200sit
na renault servisu so 4800 sit

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder Pe sep 03, 2004 9:53 pm

Kdaj bo ta trgovina(a3m) imela kake popuste(baje je lani imela 50%????) ? Ker tudi jaz bi rabil en zracni filter samo 15k dat zanj mi je prevec.
lp
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
d-pax
Nov uporabnik

Napisal/-a d-pax Ne okt 03, 2004 11:08 am

Ma kdo imail od ProCar, ker jim stran ne dela ;(

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Po okt 04, 2004 10:37 am

Blinder je napisal/-a:Kdaj bo ta trgovina(a3m) imela kake popuste(baje je lani imela 50%????) ? Ker tudi jaz bi rabil en zracni filter samo 15k dat zanj mi je prevec.
lp

veš kako je s temi "extra" (beri 50% off) popusti v sloveniji. najprej malo zviša ceno, potem malo spusti, in vsega skupaj od 10 velikih plakatov in bajne reklame najdeš najbolj grde in najbolj neuporabne artikle kar jih je ta svet videl. pa še to samo kakih 5 artiklov v celi trgovini. ostali (beri: dobri artikli) so znižani za cca. 10 do 20% :wink:
in tako je povsod na slovenskem tržišču. slabo slabo

ja ti i gavrilović :mrgreen:
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov