Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Lupek
Nov uporabnik

Napisal/-a Lupek Po okt 04, 2004 12:53 pm

Zaenkrat hvala za vse odgovore. Kaj pa mislite glede Polota ali pa Pegouta 106.

Lp: Luka

Uporabniški avatar
ThARippA
Novinec

Napisal/-a ThARippA Po okt 04, 2004 3:54 pm

106 za slab milijon? Novega ne vzamem za ta denar.
Polo je že boljši, samo nemce vseeno preplačaš.

Kaj pa peugot 306?
Moj osebni izbor je še vedno civic bingo.

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 Po okt 04, 2004 4:34 pm

s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

Uporabniški avatar
Dugi7
Novinec

Kraj: bogu izza nogu

Napisal/-a Dugi7 Po okt 04, 2004 4:43 pm

Mrcina je napisal/-a:
Dugi7 je napisal/-a:Clio II. al pa škoda felacija! Jest mam 204cm pa brez problema vozim oba!

Hehe, ne vem kako ti svojih 204 spraviš v kliota... Sej ni problem višina nad glavo al pa kej, sam meni sedež seže točno do pod lopatice, če lepo naravnost sedim... Zame je konfekcijska številka sedeža premajhna :D :D

Jest pa res nimam problemov pa je čist osnovni Clio? A si ziher da si manjši od mene :D ?
SIMPLY CLEVER

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina To okt 05, 2004 10:32 am

Dugi7 je napisal/-a:
Mrcina je napisal/-a:
Dugi7 je napisal/-a:Clio II. al pa škoda felacija! Jest mam 204cm pa brez problema vozim oba!

Hehe, ne vem kako ti svojih 204 spraviš v kliota... Sej ni problem višina nad glavo al pa kej, sam meni sedež seže točno do pod lopatice, če lepo naravnost sedim... Zame je konfekcijska številka sedeža premajhna :D :D

Jest pa res nimam problemov pa je čist osnovni Clio? A si ziher da si manjši od mene :D ?

Jst mam 185cm in 100kg. Vozil sem starega in novega cliota. Stari je imel sedeže dobre, vsaj uni modeli, ki so imeli iste kot v devetnajstki (ki sem jo imel 3leta), vendar je bil premajhen pomik in pa širina v ramenih (ki mene zelo moti pri večini malih avtov), Tanov clio pa mi ima totalno prenizko naslonjalo, kot že rečeno, seže mi nekje do pod lopatic. podobno je pri kangoooju, s tem da je težava tukaj manj očitna, ker je več širine v ramenih (skoraj navpične stranske šipe). V glavnem, sedeži v tanovih renaultih meni sux (medtem ko so bili v starih nidani), s tem, da jst obožujem mehke široke fotelje, kot že rečeno pa me je tudi nekaj skupaj...

Kot ilustracijo naj ti povem, da je bil eden od razlogov za nakup kangooja 4x4 tudi to, da se za razliko od malih japonskih&korejskih terenčkov v kangooju s fotrom nisva dotikala z rameni...

Je pa itak razlika od načina sedenja, tao da e za vsakcga najboljš, da proba...
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

Uporabniški avatar
playa
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a playa To okt 05, 2004 3:23 pm

Lupek je napisal/-a:Zaenkrat hvala za vse odgovore. Kaj pa mislite glede Polota ali pa Pegouta 106.

kar se tice P 106: imela ga je moja bakica in ti povem da je s placom bol problem. Jaz imam 194cm in sem se komu not zbasu. Ceprav je res da se vse navadis, po kaksnem tednu voznje z njim se ti zdi zadost placa, prvi dan pocitnc pa ko sem prsu do nje z svojim avtom kjer sm navajen na vec placa mi pa sploh ni blo jasn kako se notr spravt :roll:

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD To okt 05, 2004 5:42 pm

Lupek je napisal/-a:Zaenkrat hvala za vse odgovore. Kaj pa mislite glede Polota ali pa Pegouta 106.

poloti so dragi ampak moraš najt ohranjenega
Glede velikosti boš moral poskusit sam sem bil presenečen nad prostornostjo še opel vectra je noter manjša kot polo :ue razen na zadnjih sedežih kjer je ponavadi kriza pri polotu :(

edit: slovnica
Slika

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD Sr okt 06, 2004 6:41 pm

borut007 je napisal/-a:
AndrejD je napisal/-a:sam sem bil presenečen nad prostornostjo še opel vectra je noter manjša kot polo

Po tem sklepam, da si se v Polotu vozil kot otrok in v Vectri kot odrasel? :twisted:
Polota pa res ne moreš primerjat po prostornosti z vectro.
Sama notranjost Vectre je že tako velika kot sam polo. :D

To sem tudi jaz mislil dokler se nisem vsedel v njo najbol pa moti volan ki ga nemreš nikam premaknit :roll:
Slika

Uporabniški avatar
Dugi7
Novinec

Kraj: bogu izza nogu

Napisal/-a Dugi7 Sr okt 06, 2004 6:57 pm

Ta predtazadna vectra ma not sploh nc placa ker je volan prenizk. se spomnim ko je bla še nova sm se na sejmu usedu vanjo, in ni šans da bi jo vozu pa sm vse probal nastavt, pol sm se pa zraven usedu v agilo je blo pa placa za izvažat :D
SIMPLY CLEVER
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov