Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
djarty
Novinec

Prav žalostno a ne ?

Napisal/-a djarty To okt 12, 2004 6:12 pm

Nimam pojma, kaj se dogaja z našim sistemom, ampak je očitno iz dneva v dan sam sebi kontradiktoren. Kje je tisto zlato pravilo, da ima kupec vedno prav ? No, morda v tem primeru resda to ni primerno, pa vseeno.

Če si kupec avtomobila, najsibo starega ali novega v večini avtohiš, si avtomatsko žrtveno jagnje, saj prodajalec, ki naj bi imel mnogo več pojma o avtomobilih, o načinu kontakta s kupcem, ki kupuje pri njemo, le čaka, da ti pobere zadnje peneze. V to so všteti tudi servisi, ki itak po navadi niso podobni ničemur in so izvedeni tako neprofesionalno, z tako bebavim odnosom do stranke, da bi sam doma s knjigo avtomobila bolje pošravfal avto. Ne vem no, zakaj sem moral sam na resetiranje mojega računalnika a avtu čakati 3 (!!!) mesece, da so ljubi uslužbenci dobili tester, našli prave kable in se seveda s tem čudom naučili delati. PO TEM, ko sem jim za servis pošteno plačal in padel na tehničnem ???!!

Ne vem no...

aRTy

_Jerry_
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _Jerry_ So okt 16, 2004 8:27 pm

Bo moralo se kar nekaj vode pretect, da se bodo nasi ljudje odvadili lezernega komunisticnega sistema in se naucili, da se morajo za vsako stranko BORIT :twisted:

Ceprav vsi samo jamrajo, kako jim gre slabo, jim gre ocitno se PREDOBRO... :wink:

Uporabniški avatar
ule
Uporabnik

Kraj: Babno Polje

Napisal/-a ule So okt 16, 2004 8:36 pm

Pa na slabo reklamo si pozabil. Da bomo drugi vedeli.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov