dober dan.
v tem delu foruma komentiram bolj malo ampak zdaj mam vsaj dober razlog za to.
danes zjutraj sem moral menjat gume in že zjutraj, ko sem vstal sem se držal za glavo, ker nisem vedel kam it menjat gume

.kam it menjat gume? najhujše vprašanje. včeraj sem v španu (na brezovici) celo doživel, da mi je deklica (ma velke sise pa blond je) rekla, da bo mehanik zapeljal avto notri , ker imajo oni tako interno politiko in, ker on to bolj izvede kot jaz

. kaj

moj avto, da bo peljal nekdo drug

. ja valda. pa sigurno moraš biti hudo sposoben zapeljati avto na tiste dva kovinka traka. se lepo poslovim in grem.
(danes zjutraj 7: ?? )
slučajno se peljem po lj, če smo bolj natančni dolenjska cesta in ustavim na pumpi (the big one). pogledam zraven vidim neonke prizgane, na novo zrihtan
B&F pneumatic. stajliš

si rečem in ko natankam grem kar tja. ura je bila 7:40h ko sem prišel tja in fant je že notri pripravljal zadeve.(začnejo delati ob 8h (pri konkurenci zraven naj bi ob 7h ampak do 8h ni bilo še nikogar) ). sprejel me je prijazen dec, mi je kar rekel naj avto notri zapeljem in dva deca sta začela štimat. vsi prijazni,
natančni (še diske mi je dečko ščistil od nabrane umazanije (kar do zdaj še nisem vedel, da kdo to dela), hala lepo čista, fantje urejeni in še na koncu fant sname umazane rokavice, si umije roke in šele potem prime belo vrečko za bo dal notri gume - vedno sem videl, da z umazanimi rokavicami prime vrečko in ta v času preprijemanja postane pol črna preden vidi tvoj zadnji sedež ali prtljažnik. da počasi zaključim. menjal sem gume na prvem avtu, sledijo še ostali pri hiši. vse bom tja peljal

vse naslednje sezone. fantje so špica
hvala bogu da se še kdo na tržišču zna lepo vest in ve kaj pomeni biti dobra usluga.
majka