matcho je napisal/-a:Da, A6kam cena zelo zelo pade po par letih.
Kar se tiče izbire bi se jaz odločo za črnega, ker ima ogromno dodatne opreme, je pa res da ima kar nekaj več km prevoženih (za 7 let star avto niti ni veliko), samo ta razlika v km niti ni nekaj velikega.
Hja kaj jaz vem, rje se nimaš kaj bat, je še prehitro, drugače pa avto na rampo gor pa se malo boljše pogleda, drugega nimaš tu kaj gledat.
rok46 je napisal/-a:absolutno črn...je dost lepši,ampk si tud jst nism mislu d je to tko pocen....mater namest d si člouk kup nouga cliota al pa kj podobnga pa ma za tak keš že tako limo...skor usak je že frajer lahko![]()
LP
diabolo je napisal/-a:matcho je napisal/-a:Da, A6kam cena zelo zelo pade po par letih.
Kar se tiče izbire bi se jaz odločo za črnega, ker ima ogromno dodatne opreme, je pa res da ima kar nekaj več km prevoženih (za 7 let star avto niti ni veliko), samo ta razlika v km niti ni nekaj velikega.
Hja kaj jaz vem, rje se nimaš kaj bat, je še prehitro, drugače pa avto na rampo gor pa se malo boljše pogleda, drugega nimaš tu kaj gledat.
kak veš da je turbina v piz.di? kak pa je kaj z pločevino je hitro rjasta???
nobrn ni napisal kolk žere ta mrcina???
DJ Dry Visage je napisal/-a:pa poglej če je katalizator vredu. K mi smo mel 2.4 motor pa je sicer pr 150k km blo treba menjat ampak pojav se drug problem. S tem motorjem ma a6 dva katalizatorja in cena je cca. 500.000,00sit po kosu. Torej 1mio sam zato da tehničnga nardiš.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov