NoFEAR je napisal/-a:GorazdO je napisal/-a:Potrebno je bit pozoren na:
pogosta napaka je tudi "solzenje" napeljave za volanski servo - nove cevi stanejo 50k sit, rabljene se dobi za 2k sit;
Se opravičujem če tole ne spada ravn tle gor sam vseen bi te prosu če mi lahko kaj več poveš o tem "solzenju"... Mel sm namreč avto pr enmu mehaniku, ker mi ena tekočina kaplja na izpušno cev in močno smrdi, pa mi je reku da mam zanič volan in da od tam pušča... A je možno da je to ta napaka?? Avto je pa Legacy 2.0, letnik 96
GorazdO je napisal/-a:ni za kej. Prid se kej pokazat - preber tole temo: http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... &start=420
GorazdO je napisal/-a:morda; preglej cevi od volanskega serva (servopumpa je na levi strani (če gledaš motor), od nje vodita dve cevi - ena je dovodna, druga povratna - levo zadaj (skor do menjalnika) za motor; navadno pušča na mestu, kjer je gibljiva cev priklopljena na "tanko" kovinsko cev; navadno pušča na dovodni cevi;
original nove (menja se komplet) stanejo okol 50k sit; rabljene (cele) dobiš za ~3k sit;
Če maš reduktor, poglej še na menjalniku (zadaj levo) - ščasoma zna spustit semering na vzvodu za vklop reduktorja; in potem počas kaplja na izpuh...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov