Napisal/-a mihant Če nov 25, 2004 2:58 am
Lepo pozdravljeni! zanimajo me mere (zunanje in notranje) od avtočkov Škoda Favorit (lahko tud Forman), ter seveda FIAT Uno. In sicer za modele letnika 1993 dalje.
HVALA!!!
P.S.: Lahko tud poveste ker avto je v vaših očeh boljši. Za Favoritko že tko vem da so pocen deli, kok pije ne vem točno, pa pomoje je dost uredu avto. varnost pomoje tud ni zlo slaba, ker je le malo večji avto, vsaj v primerjavi z Unom. Uno pa vem da zlo malo pije, sam je pa problem, ker je dražji. Favoritke so tm do 150.000, Unoti pa nad 200.000. Je pa denar dost velka ovira, ker mam zlo omejen proračun, se pravi ne bi rad cel avto takoj serviseru, pa tud najde se kšna Favoritka k ma tm okol 100.000 km, in taka mašina pomoje še zdrži kšne 150.000 km brez problema. Unoti pa majo tud dost km, ker so bli popularnejši od Favoritk. Seveda avto ne sme met rje, aja pa avto mislm kupvt marca, tko da mam še ful časa in počas zbiram informacije. TOREJ: za začetek informacije o velikosti (merah) teh avtekov.Hvala!
Če se kdo spozna na ta dva avtočka in bi bil pripravljen it z mano (ampak šele marca) pogledat pa povedat (strokovno) mnenje, mi da lahko pove, da ga mam v mislih o bo čas.
jaz niti nimam kej dost pojma o avtih.