Napisal/-a atanera Po dec 06, 2004 1:51 pm
Jaz sem čisto nova tukaj in upam, da mi bo lahko kdo odgovoril na vprašanje.
Skratka imam 6 mesecev starega P206 in zadnjič opazim, da je nad vetrobranskim steklom in na nekaj mestih strehe lak spokan. Vprašam vodjo servisa v Avtohiši Vič in tip pravi, da za zunanje vplive garancija ne velja.
"Kake zunanje vplive imate v mislih? Saj avto je popolnoma nov in non stop pazim nanj."
"Jaaaaah, veste tole je zelo pogost pojav, smo imel že več takih reklamacij. To je verjetno posledica ptičjega drekca - veste, zdajle v jeseni pojedo več sadja, pa imajo več kisline v iztrebkih"
"Halooooo? A me mate za norca? Pa sej se ne vozim naokoli s podrekanim avtom! Sploh pa je čudno, da drekci samo na Peugeotov lak tko vplivajo. Ko sem mela Yugota, ga na morju tud po 3 tedne nisem oprala, pa mu lak ni razpokal. Zakaj pa niste v svoje reklamne materiale napisali "NAŠ AVTO NE PRENESE PTIČJIH DREKCEV! TAKOJ KO VAS ZADENE IZSTRELEK IZ PTIČJE RITI, OPERITE AVTO IN GA OBRIŠITE S SUHO KRPO!"
A ima še kdo od vas podobne izkušnje z razpokanim lakom? A naj zadevo reklamiram matičnemu podjetju v Francijo?
Svašta, na kaj naletiš pri teh serviserjih.....boljš, da bi šli tračnice šraufat, kot pa da prodajajo avtomobile.