pozdravljeni!
zanimam se za nakup honde civic 1.6 HB! pa me zanima če se splača dat okol miljončka za ta avto tm okol letnika 95, 96 kr vidm da majo kar močno ceno.
hvala za informacije
Jaz sem kupil Civic sedan 6. generacije in mi zaenkrat ni niti malo žal. Dolgo časa so mi svetovali hondo. Prej sem imel 3 leta mlajšo ibizo pa je bilo z njo kar precej težav ter stroškov. S hondo pa zaenkrat še ni bilo nobenega stroškov (trkam po lesu). Skratka nakup ti priporočam.
ooooooooo nace kako kaj nov avto
prit kj na irc drugače pa kolega ima hondo civic HB pa jo zelo hvali najbolj motor ker pa kolikor sem jst slišu honde v plehu ne blestijo najbolje sam mašine majo pa ubitačne BTW pleh se da porihtat sam da srce avta vredi deluje :)
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
hvala nace!
sej jo že kar neki časa iščem pa je težko dobit, smešno sam je res! ful jih je brez klim kar pa ne pride v poštev! no verjamem da se splača počakat:)