LP
sasiti je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:nč ne rečm da ga nimajo doma...lahko ga majo zarad mene,pretiravanje je blo pa velko s te strani da se ON voz z nim,k je očitno že po načinu pisanja d je to en 15 letnik...pa da se drži bl ko porš,pa da dajo usak dan 10k za benz ? seveda,se prav povprečno 300k za benz na mecs...jap to bo to
Lp
Ja in zakaj ne bi mogli dat 10k za bencin??? Eni damo še več - pa nismo kakšni avtoprevozniki. Pa ne vem, zakaj ste ga vsi neki napadli no. Po mojem spet faušija laufa.
nejc7610 je napisal/-a:tle mate, pa se naglejte.
http://www.avtomobilizem.com/modules/my ... ar_id=6387
nejc7610 je napisal/-a:če mi bo bluetooth uspel zrihtat, boste vidl še phaetona w12 k ga je fotr dobu kot nadomestni avto, k je na tega dal druge diske pa ploščice. tist pa trga. upam da bom lahko kmal zrihtov slikce. tist w12 če gas pohodš pokaže trenutna poraba tud okol 55 litrov. sj boste kmal ,upam, slikce vidl
ajde
ThARippA je napisal/-a:Ko ti ga bo očka čez tri leta za 18. rojstni dan dal za peljati pa povej kako se pelje, boš?
Pa stavit grem da je tisto o peugotovi legi na cesti tudi očka rekel ko je 120 v blag ovinek pripeljal.
S|icKeR je napisal/-a:ThARippA je napisal/-a:Ko ti ga bo očka čez tri leta za 18. rojstni dan dal za peljati pa povej kako se pelje, boš?
Pa stavit grem da je tisto o peugotovi legi na cesti tudi očka rekel ko je 120 v blag ovinek pripeljal.
brez zamere, ampak ta model je str 17 let, njegov fotr je totalni norc in vem da se tut ta nejc kr dost voz s tem avtomobilom. sicer ne nardi 400km na dan, ampak voz se pa usak dan. tko da... kumj čakam da vidm phaetona u živo :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov