_Jerry_ je napisal/-a:BMW 320i E30
Kdo mi ga bo pa natankal!Imam zeljo kupiti jeseni nekaj taksnega ampak E36 in ne pod 94 ali 95 letnik,ki ima ze vanos motor-malo manjso porabo...
Z 320i pa lahko ze pometas cesto!

pubi2cv je napisal/-a:Pri hiši imamo c AX 1.1 in R5 campus. Sploh ne morš primirjat, res. AX se pelje dosti bolj lahkotno, bolj potegne, je udobnejši, noter je več prostora. AX povprečno pije 5,5l 5-ka pa okoli 8. Nekdo je že prej omenil....če si večje postave, boš v R5 sedel z glavo v plafonu. Stroškov vzdrževanja pa ne z enim ne z drugim ni (vsaj z mojima) praktično nič. Redni servisi in bencin pa konec.
Moj glas vsekakor gre AX-u. Mislim da petko prekaša praktično v vsem....
s_mande je napisal/-a:_Jerry_ je napisal/-a:BMW 320i E30
Kdo mi ga bo pa natankal!Imam zeljo kupiti jeseni nekaj taksnega ampak E36 in ne pod 94 ali 95 letnik,ki ima ze vanos motor-malo manjso porabo...
Z 320i pa lahko ze pometas cesto!![]()
![]()
krofl je napisal/-a:pubi2cv je napisal/-a:Pri hiši imamo c AX 1.1 in R5 campus. Sploh ne morš primirjat, res. AX se pelje dosti bolj lahkotno, bolj potegne, je udobnejši, noter je več prostora. AX povprečno pije 5,5l 5-ka pa okoli 8. Nekdo je že prej omenil....če si večje postave, boš v R5 sedel z glavo v plafonu. Stroškov vzdrževanja pa ne z enim ne z drugim ni (vsaj z mojima) praktično nič. Redni servisi in bencin pa konec.
Moj glas vsekakor gre AX-u. Mislim da petko prekaša praktično v vsem....
Se ne strinjam čist s tabo.
1. ne morš primerjat Ax ki ima 60 km, petka pa 43km...logično, da ax bolj potegne in posledično manj pije. Bolj bi blo primerjat Ax-a in Petko FIVE...je pa sigurno tolk al pa še bolj poskočna kot AX.
Pa še glede sedenja...jz imam 194cm in v petki sedim prez problemov...morš pa najdit tisto ročko, veš, kjer se spreminja nagib naslonjala![]()
no...jz vstrajam pri petki
_Jerry_ je napisal/-a:s_mande je napisal/-a:_Jerry_ je napisal/-a:BMW 320i E30
Z 320i pa lahko ze pometas cesto!![]()
![]()
Ce bos od jeseni dalje lahko tankal E36, bos tudi E30 do takrat, saj ne porabi prav nic vec. Zakaj? Ker je, kljub temu, da ni 24V in da nima VANOSa, LAZJICe je E30 redno vzdrzevan in nima 1.000.000 km, kuri zelo malo. BMWjevi sestvaljniki so legendarni tako po zmogljivosti in uglajenosti delovanja, kakor tudi po porabi...
krofl je napisal/-a:Se ne strinjam čist s tabo.
1. ne morš primerjat Ax ki ima 60 km, petka pa 43km...logično, da ax bolj potegne in posledično manj pije. Bolj bi blo primerjat Ax-a in Petko FIVE...je pa sigurno tolk al pa še bolj poskočna kot AX.
Pa še glede sedenja...jz imam 194cm in v petki sedim prez problemov...morš pa najdit tisto ročko, veš, kjer se spreminja nagib naslonjala![]()
no...jz vstrajam pri petki
Po forumu brska: meganer in 9 gostov