Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Daewoo Nexia

Napisal/-a Damjan19 To jan 11, 2005 11:55 pm

Kolega kupuje to makino...prosim za komentarje.. .

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Sr jan 12, 2005 12:03 am

mal si naslov teme zajebu ;) daewoo nexia si pomoje hotu,sicr pa sj usi vemo za kaj se gre...torej,ko sm se jst pelou s tem avtm,sm mislu ko da se pelm z vozom,ceste se drži,kako bi reku,se je ne drži,ja tko še najbl opišem :lol: lego ma res slabo,kakovot notranjosti je spet nekje blizu nule,nawem,men glih ni avto katerga bi jst kupu,je pa res da ga dobiš pocen,sm usen...če je njemu kul,pol se sploh ni treba sekerat

LP
Slika

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Sr jan 12, 2005 12:15 am

ups...posledice pijače :oops:
foter( s katerim ne živi skupi, in se mu prilizuje najbrž : :D ) mu prodaja to stvar, sicer naj bi bil avto ohranjen, tk kot pač je ga kolega sprejema( mal dnarja, mal muske),ampak za socialni žep je vprašanje kaj se vse pojavlja na tem modelu. napake predvsem, ker za večje servise ni dnarja

La-Dogg
Nov uporabnik

Kraj: Bogu za hrbtom

Napisal/-a La-Dogg Sr jan 12, 2005 4:30 pm

mene tut zanima...

sm čist nov kakor vidte :oops:

Uporabniški avatar
maniac
Novinec

Napisal/-a maniac Sr jan 12, 2005 9:18 pm

večjih stroškov s tem avtom ni!

gre čist kul za svoje konje (moja je mela 75ks) cifer ne bom omenjal, ampak verjam, da če jo steraš leti solidno.

lega je ob serijskih gumah porazna ampak ko pa sm gor montiru 195/50/15 pol pa je bla pesem popolnoma drugačna....čist lepo je bla prlimana na cesto,. sam nagibala se je mal prevč-je pa mela zelo predvidljivo lego na cesti.

prostora je ogromno, ergonomija je klasična in kot taka v redu, prtlažnik je enorm(iber), ...

poraba je bla pr men:
min 7.1
max 9.5

povprečje 8.5, sem jo pa precej teral!

servisi so bli pač olje, filtri, pa nič druzga....aja pa zadn lonc sm mal poškodoval, je tak pela da brezveze...pa verjel ali ne...bistveno hitreje je šla...ko sm jo nazaj zaprl mi je blo kr žal! :cry:

problem pr nexiah je da so narkene na pol...vse je bolj po domač skup dano, kar pomen, da boš najprej mogu polovit vse čričke(ki bojo mel spet kmalu mlade), tu pa tam boš mogu mal kak izvijač v roke prjet pa bo.

rja, rja, rja...vsaka luknca bo rjava, podvozje je blo pr 5 let starem avtu z 50kkm komplet rjavo...

je zelo poceni in točno to ti tud nudi-poceni ampak zanesljivo vožnjo!

je ne bi več mel, mi pa ni žal da sm jo mel.

ps: dokončal jo je traktor, ki je prpizdu kot nor po zaledenenem ovinku na rogli in me totalkiral!

lp

Uporabniški avatar
furious
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a furious Sr jan 12, 2005 9:45 pm

avto je isti kot opel kadet.podvozje in motor je oplov pa pleh tud :twisted: zdej če te ne moti da imaš avto letnik 95 z tehnologijo iz leta 87 pol go for it.je pa dokaj zanesljiv saj je not kot že omenjeno preizkušena tehnika.ni ravno biser samo je pa cena kar ugodna.LP!
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov