večjih stroškov s tem avtom ni!
gre čist kul za svoje konje (moja je mela 75ks) cifer ne bom omenjal, ampak verjam, da če jo steraš leti solidno.
lega je ob serijskih gumah porazna ampak ko pa sm gor montiru 195/50/15 pol pa je bla pesem popolnoma drugačna....čist lepo je bla prlimana na cesto,. sam nagibala se je mal prevč-je pa mela zelo predvidljivo lego na cesti.
prostora je ogromno, ergonomija je klasična in kot taka v redu, prtlažnik je enorm(iber), ...
poraba je bla pr men:
min 7.1
max 9.5
povprečje 8.5, sem jo pa precej teral!
servisi so bli pač olje, filtri, pa nič druzga....aja pa zadn lonc sm mal poškodoval, je tak pela da brezveze...pa verjel ali ne...bistveno hitreje je šla...ko sm jo nazaj zaprl mi je blo kr žal!
problem pr nexiah je da so narkene na pol...vse je bolj po domač skup dano, kar pomen, da boš najprej mogu polovit vse čričke(ki bojo mel spet kmalu mlade), tu pa tam boš mogu mal kak izvijač v roke prjet pa bo.
rja, rja, rja...vsaka luknca bo rjava, podvozje je blo pr 5 let starem avtu z 50kkm komplet rjavo...
je zelo poceni in točno to ti tud nudi-poceni ampak zanesljivo vožnjo!
je ne bi več mel, mi pa ni žal da sm jo mel.
ps: dokončal jo je traktor, ki je prpizdu kot nor po zaledenenem ovinku na rogli in me totalkiral!
lp