Moje izkušnje pri Interclass-u, isto je bilo zanimanje za XC70, preden sem dobil sploh testno vožnjo tam je trajalo 3 tedne (nedopustno!) avto je bil od stranke! ne od firme in je bil po njegovem (strankinem) okusu, jaz sem želel avtomatika kupiti in tega tudi testirati, dobil sem ročni menjalnik.

iz trgovine desno ven na Tržaško -> potem v prvem križišču desno, kjer prideš do enega Citroen servisa -> proti Viču in potem pri cerkvi spet desno na Tržaško in nazaj proti Brezovici v trgovino. To je cca. 7km če je.

Pri Lekšetu gre prodajalec poleg tako kot pri Interclassu (v mojem primeru Igor) najprej me je on zapeljal in mi pokazal česa je ta avto sposoben (avto je bil Volvo XC70 Ocean Race) imel je isto ročni menjalnik (avto je v lasti Igorja, torej firma spet nima testnega vozila

Nazadnje sem šel še k Summit Avto kjer imajo testno vozilo avt. menjalnik D5 motor (moja izbira) avto ti dajo za cel dan ali dva odvisno od dogovora in resnosti stranke. V tem času res vidiš ali ti avto "leži" ali ne. Prodano.
Glede Lekšeta še tole, če pri njih kupuješ nov avto je možnost, da ga dobiš prej kot pri ostalih prodajalcih ker ima ena poznanstva prav na Švedskem sicer eno gospo, ki je sodelovala pri razvoju XC70 katera je slovenka in se da kaj dogovoriti.
Pameten nakup ti želim.