Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Avalon
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Avalon Po jan 17, 2005 10:29 am

Za INTERCLASS tudi jaz nimam kakšnih lepih besed, g.Bojan (priimek sem pozabil) je zelo "pameten" ko pride do Volvota, res je da so jim vzeli licenco zaradi prevar sedaj prodajajo Mazda, Kia in mislim da še eno znamko poleg rabljenih Volvov. Aja naslov pa je Gorjupova 1, (Brezovica) LJ. Un v Kranju je isti šmorn ker spada pod isto firmo, delavci tam rotirajo, enega sem srečal tko v LJ kot v KR. Vseeno dam raje 10.000 sit več za servis pa vem, da je avto tak kot je treba (vozen) kot pa 10.000sit manj pa sem čez dva tedna spet pri njih.
Moje izkušnje pri Interclass-u, isto je bilo zanimanje za XC70, preden sem dobil sploh testno vožnjo tam je trajalo 3 tedne (nedopustno!) avto je bil od stranke! ne od firme in je bil po njegovem (strankinem) okusu, jaz sem želel avtomatika kupiti in tega tudi testirati, dobil sem ročni menjalnik. :evil: Prodajalčevo poznavanje svojih vozilih (Volvo) je porazno, ni mi znal povedati kapaciteto rezervarja za gorivo, KM motorja, in pa zavorne poti. :roll: Avto sem testiral na poti:
iz trgovine desno ven na Tržaško -> potem v prvem križišču desno, kjer prideš do enega Citroen servisa -> proti Viču in potem pri cerkvi spet desno na Tržaško in nazaj proti Brezovici v trgovino. To je cca. 7km če je. :evil: V taki razdalji naj jaz spoznam avto??? Mal težko. Odšel sem in se nisem vračal.
Pri Lekšetu gre prodajalec poleg tako kot pri Interclassu (v mojem primeru Igor) najprej me je on zapeljal in mi pokazal česa je ta avto sposoben (avto je bil Volvo XC70 Ocean Race) imel je isto ročni menjalnik (avto je v lasti Igorja, torej firma spet nima testnega vozila :evil: ) testna vožnja je bila zelo hm, adrenalinska poskusila sva pospeške, zaviranje, lego na cesti, ter terenske sposobnosti. Zelo zadovoljen.
Nazadnje sem šel še k Summit Avto kjer imajo testno vozilo avt. menjalnik D5 motor (moja izbira) avto ti dajo za cel dan ali dva odvisno od dogovora in resnosti stranke. V tem času res vidiš ali ti avto "leži" ali ne. Prodano.
Glede Lekšeta še tole, če pri njih kupuješ nov avto je možnost, da ga dobiš prej kot pri ostalih prodajalcih ker ima ena poznanstva prav na Švedskem sicer eno gospo, ki je sodelovala pri razvoju XC70 katera je slovenka in se da kaj dogovoriti.
Pameten nakup ti želim.
Varno vožnjo vam želi Avalon.

križi
Novinec

Kraj: Podutik

Napisal/-a križi To jan 18, 2005 12:22 pm

Avalon je napisal/-a:Za INTERCLASS tudi jaz nimam kakšnih lepih besed, g.Bojan (priimek sem pozabil) je zelo "pameten" ko pride do Volvota, res je da so jim vzeli licenco zaradi prevar sedaj prodajajo Mazda, Kia in mislim da še eno znamko poleg rabljenih Volvov. Aja naslov pa je Gorjupova 1, (Brezovica) LJ. Un v Kranju je isti šmorn ker spada pod isto firmo, delavci tam rotirajo, enega sem srečal tko v LJ kot v KR. Vseeno dam raje 10.000 sit več za servis pa vem, da je avto tak kot je treba (vozen) kot pa 10.000sit manj pa sem čez dva tedna spet pri njih.
Moje izkušnje pri Interclass-u, isto je bilo zanimanje za XC70, preden sem dobil sploh testno vožnjo tam je trajalo 3 tedne (nedopustno!) avto je bil od stranke! ne od firme in je bil po njegovem (strankinem) okusu, jaz sem želel avtomatika kupiti in tega tudi testirati, dobil sem ročni menjalnik. :evil: Prodajalčevo poznavanje svojih vozilih (Volvo) je porazno, ni mi znal povedati kapaciteto rezervarja za gorivo, KM motorja, in pa zavorne poti. :roll: Avto sem testiral na poti:
iz trgovine desno ven na Tržaško -> potem v prvem križišču desno, kjer prideš do enega Citroen servisa -> proti Viču in potem pri cerkvi spet desno na Tržaško in nazaj proti Brezovici v trgovino. To je cca. 7km če je. :evil: V taki razdalji naj jaz spoznam avto??? Mal težko. Odšel sem in se nisem vračal.
Pri Lekšetu gre prodajalec poleg tako kot pri Interclassu (v mojem primeru Igor) najprej me je on zapeljal in mi pokazal česa je ta avto sposoben (avto je bil Volvo XC70 Ocean Race) imel je isto ročni menjalnik (avto je v lasti Igorja, torej firma spet nima testnega vozila :evil: ) testna vožnja je bila zelo hm, adrenalinska poskusila sva pospeške, zaviranje, lego na cesti, ter terenske sposobnosti. Zelo zadovoljen.
Nazadnje sem šel še k Summit Avto kjer imajo testno vozilo avt. menjalnik D5 motor (moja izbira) avto ti dajo za cel dan ali dva odvisno od dogovora in resnosti stranke. V tem času res vidiš ali ti avto "leži" ali ne. Prodano.
Glede Lekšeta še tole, če pri njih kupuješ nov avto je možnost, da ga dobiš prej kot pri ostalih prodajalcih ker ima ena poznanstva prav na Švedskem sicer eno gospo, ki je sodelovala pri razvoju XC70 katera je slovenka in se da kaj dogovoriti.
Pameten nakup ti želim.

Ocitno sem edini, ki zagovarjam INTERCLASS :D

Ker sem njihova stranka in ker sem sam zadovoljn z njimi sem jim danes tudi poslal tale link in povedal, da naj pokomentirajo zadevo, ker se bo tako najbol resilo in privabilo stranke , ce se je pri posameznikih dogajalo to kar ste napisali.
Je pa res, da sem pri njih komaj slabe 3 leta!
Kaj se je pa prej dogajalo pa resnicno nimam pojma.

Kar se pa tice testnih vozenj in avtov pa... Ne da se vozila dobiti kar tako.
To so le avtomobili, ki so vredni preko 8-10mio. sit.
Tudi na Verovskovi ko sem spraseval za en testni avto in prisel seveda z razlogom so jasno povedali da se ne da.
Vec ali manj gre dosti po vezah ;)

So pa bile te informacije posredovane v INTERCLASS tako, da si bodo lahko prebrali kje so ga v preteklosti polomil.

Drugace pa ne delam tm ;)

LP
Rad se udeležujem vsakršnih srečanj in mi je v veselje spoznavati nove ljubitelje avtomobilizma pa če tudi je to na križišču:-)

_Jerry_
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _Jerry_ Sr jan 19, 2005 10:50 am

križi je napisal/-a:So pa bile te informacije posredovane v INTERCLASS tako, da si bodo lahko prebrali kje so ga v preteklosti polomil.

Tale je pa huda :lol: Mislis, da so POZABILI? :EE

Ce so oni, pa mi, potencialne stranke, NISMO :twisted:

No, vsekakor bi bilo vec kot zanimivo slisat njihov komentar na tole. Pa ne verjamem, da ga bomo docakali... :roll:

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Sr jan 19, 2005 11:45 am

Avalon je napisal/-a:Za INTERCLASS tudi jaz nimam kakšnih lepih besed, g.Bojan (priimek sem pozabil) je zelo "pameten" ko pride do Volvota, res je da so jim vzeli licenco zaradi prevar sedaj prodajajo Mazda, Kia in mislim da še eno znamko poleg rabljenih Volvov. Aja naslov pa je Gorjupova 1, (Brezovica) LJ. Un v Kranju je isti šmorn ker spada pod isto firmo, delavci tam rotirajo, enega sem srečal tko v LJ kot v KR. Vseeno dam raje 10.000 sit več za servis pa vem, da je avto tak kot je treba (vozen) kot pa 10.000sit manj pa sem čez dva tedna spet pri njih.
Pameten nakup ti želim.

Lekše vedno daje svoje avtomobile za testne in nadomestne. Mi smo imel doma rdečega V40 od Igorja in 340 Diesel od starega Lekšeta, medtem ko je bil naš pri njh na ''obisku''.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Napisal/-a lublancan Sr jan 19, 2005 11:49 am

jst ne vidm kaj je s tem narobe?
če daš svoj auto al pa od firme
who cares, važn je da ni zjeban in da ga lahk stestiraš

autou od strank se pa nesme posojat, razn če stranka s tem soglaša
podpis

križi
Novinec

Kraj: Podutik

Napisal/-a križi Pe jan 21, 2005 2:32 pm

_Jerry_ je napisal/-a:
križi je napisal/-a:So pa bile te informacije posredovane v INTERCLASS tako, da si bodo lahko prebrali kje so ga v preteklosti polomil.

Tale je pa huda :lol: Mislis, da so POZABILI? :EE

Ce so oni, pa mi, potencialne stranke, NISMO :twisted:

No, vsekakor bi bilo vec kot zanimivo slisat njihov komentar na tole. Pa ne verjamem, da ga bomo docakali... :roll:

Ne vem, mogoce so pozabil ali pa tudi ne. Za to se jaz ne sekiram.

Ocitno imajo dober odstotek prodaje, ker drugace bi se verjetno kdo kaj oglasil...
Ali pac :D

Vazn, da men laufa zadevca, za ostalo mi ni mar.
Rad se udeležujem vsakršnih srečanj in mi je v veselje spoznavati nove ljubitelje avtomobilizma pa če tudi je to na križišču:-)
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov