Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar To jan 25, 2005 9:47 am

Pravzaprav imas prav - 90% popusta - certifikat bi sigurno dobil, ker je bil ves originalen. Samo ne vem, kako bi se izvlekel za tehničnega z desnim volanom, ampak prepričan sem, da se to tudi da, ker sem že videl registrirane avte z desnim volanom v SLO.

damjanc
Nov uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a damjanc To jan 25, 2005 10:15 am

No takole avto je cabrio, ponujal pa so mi ga še predno je sploh prisel iz ladje, torej medtem ko je bil na potui iz amerike. ceno so preko neta spustili na 26.000€ vec pa vsaj preko neta ne da. kot sem gledal po netu imajo vsi avti tega razreda kilometrine in podobnih lastnosti take cene zato se mi cena ne zdi previsoka.(visoka ze a ne pretirano)
Kar se pa servisov tice pa je v lj kot ste omenili summit motors kjr se hvalijo da so najboljsi servis v slo in da imajo veliko delov tudi na zalogi ce pa nimajo pa naj bi v enem tednu prisli iz anglije.

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 To jan 25, 2005 9:22 pm

OK. Osebno nebi takšega avtomobila vozil na servis, kjer je večina zaposlenih precej mladih in brez izkušenj s popravilom takšnega avtomobila, saj so ravno izkušnje tisto, kar loči povprečen servis od odličnega. Summit se lahko hvali da je najboljši servis tudi na Balkanu če hoče, ker so edini v tem delu Evrope. Najbližji je potem kje v Avstriji, verjetno na Dunaju ali v Celovcu.

Vsekakor bi si bilo treba avto pošteno ogledati pred nadaljno debato.

Lp Tristan01
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov