Norden je napisal/-a:BMW Motorsport je napisal/-a:Misak je napisal/-a:Audi je bols k BMW, k ma bolsi pleh, pa se z BMW-jem se bos tezko u klanc pozim pelu k ma zadn pogon, pa cenejsi je pa se od VAG koncerna je in je ah oh in sploh najbolsi, lahko bi pa kksno Alfo kupu, k pa itaq potolce vsazga BMW-ja!![]()
Peesda nism mogu d ne bi, in kr cakam zdle d se zacne debata v tej smeri
Mislm kjera bedna razlaga stari ej.. V klanc ne morjo... Pa ja ne bo človek uzel letnika 80 ampak kej novejšga, kar ma naprimer če še nis slišu za to: Nauš verjeu da obstaja DSC(al pa ESP,... kokr hočš)!!!In s tem se avto obnaša velik bol na cest kokr večina s sprednjim pogonom. Pa lepo te prosm povej mi kjera alfa ti poč kjerga BMW-ja že??? Recmo najhitrejša alfa ti komi poč zdejšnjo 330-ko, medtem ko se za M3-ko zgubi. Sam o Alfah mi ne prosm, k niso vredne mojih besed...
Ampak najhitrejša alfa je še zmeraj krepko cenejša od 330-ke. Za zmago nad M3 pa daš GTA-jko lepo Autodelti, ki jo nekoliko predela in avto je hitrejši od M3, a še vedno cenejši.
Moj nasvet avtorju teme- če imaš dovolj denarja, si omisli Bristol Blenheima, pa si ibr zmagovalec. Nemška trojka je vse preveč dolgočasna, če pa bom začel prpagirati kakšno alfo ali pa lancio, bo pa cel hudič.
indeed! konec .
LP