pele je napisal/-a:Kako si lahko zadovoljen s takim avtom (toliko napak!!!)? Ali se sploh zavedas, da si ga ze ob nakupu preplacal ,ker naj bi bil bolsi od konkurence?
Kva si pa zdej pameten. Če kdo reče golf, ja kva, a maš kej proti njemu, al kaj.
A si se sploh kdaj peljov z njim.
Dej prosim ne govor bedarij, oziroma o temah o katerih nimaš blage, oziroma se ti tud sana ne.
Bom direkt povedu taki k si ti mi gredo ornk na falus, zakaj zato k mislte kok ste pametni in kok vse znate. Dostikrat sem utemeljil ceno pri golfu, pa mal pobrskite nazaj. Golf IV je bil cenovno zelo ugoden avtomobil.
Naj navedem:
Leta 2000 Golf 1.9 TDI generacija, plus tehic paket, pa klima naprava me je prišlo dobre 3.100.000 SIT. Pa preden greš komentrirat pejt raje pogledat kaj vse ma ta Golf. Če bi šu tisti cajt pogledat konkurenco bi vidu da je cenovno bolj ugoden. Ker je mu lite feltne serijsko in to 16 colske BBS-ove, sam kot primer.
Se pa strinjam da je novi golf nekoliko predrag sam tud konkurenca ni pocen. Pa nočem nič šinfat čez konkurenco, sam dejansko primerji avtomobile med seboj pa opremo pa detajle pa kakovost materialov pa motorje, boš prišel do zaključka da je golf čist uredu.
P.S. No tole je v temi Ah Vrtač, katere se nič ne navezuje. Upam pa da so se popravili in da malo lepše skrbijo za stranke kot so. Glavni problem pri njih je to ker so zelo veliki in imajo domači že zelo težak pregled nad svojim podjetjem. Jest upam, da ne bodo delavci ki so zaposleni tam spravli kkšnega v nevaren položaj kot so mene (mislim zavore). Zato sem tud napisal kritiko in upam da je gospod Vrtač proti katerem nimam osebno nič poskrbel za take osebke tam.