tudi puntota gledam, predvidevam da je motor isti

skratka , čim več info zaželjeno

LP Killah bee

dejan84 je napisal/-a:Opala.... A si boš le avto kupu??![]()
Bravo 1.9JTD je obstajal, pa mislm da so bli skor vsi z GT opremo (80 in 105KM).
Če je mašina vsaj kej podobna stilotovi, ti garantiram, da ne boš sfalil. Razen zarad unga raftaftaf-a ti bo mal žou :P
[/quote]GM je napisal/-a:To je še stara izvedba dizla, ki se pri nas ni prodajal.
Fiat ma nove unijet dizle od mislim da 2003 naprej (prenovljen punto in panda...)
Jest sm tud enga gledu k sm nabavlu bravota sam sm se premislu takoj k sm ga slišu, itak sm pa isku 1.6 16V pa je bil ta sam kot alternativa.
Načeloma so vsi pridobljeni (me je podučil prodajalec ko sem ga vprašal če je uvoz) iz italije tako da računaj tudi na prevrtene števce in podobno.
Glede motorja pa žal nimam izkušenj, pa še zelo malo jih je pri nas.
dejan84 je napisal/-a:GM je napisal/-a:To je še stara izvedba dizla, ki se pri nas ni prodajal.
Fiat ma nove unijet dizle od mislim da 2003 naprej (prenovljen punto in panda...)
Jest sm tud enga gledu k sm nabavlu bravota sam sm se premislu takoj k sm ga slišu, itak sm pa isku 1.6 16V pa je bil ta sam kot alternativa.
Načeloma so vsi pridobljeni (me je podučil prodajalec ko sem ga vprašal če je uvoz) iz italije tako da računaj tudi na prevrtene števce in podobno.
Glede motorja pa žal nimam izkušenj, pa še zelo malo jih je pri nas.
Bravote JTD so tud pr nas prodajal. Motor je pa drug kukr un k ga ti opisuješ (tisti so TD-->JTD so od letnika 2000 al 2001 naprej kukr vem)
lenivec je napisal/-a:GM je napisal/-a:Glede prenovitve maš prav, takrat so začeli vgrajevat JTD (tehnologija skupnega voda), tista prenovitev, ki sem jo omenil pa je že prehod na UniJet, ki pa je bil prvič pri prenovljenem puntu in pandi.
hm si ti 100% da so unijet in ne 1.9 multijet in pa 1.3 multijet, ker kolko vem so bli unijet JTD motorčki
en "kratek" članek o multijet
skeey je napisal/-a:killah bee, jst poznam ene 3 ki imajo mareje in notri JTD od 105 do 110KM. In avto je dokaj spodoben, motor je varčen, se pa rad zavrti tudi čez 5.000rpm, moraš pa pričakovat (kokr sm jaz vidu) da tam pri 180.000km bo masten in umazan motor. Fijat ostaja zvest svoji tredicij.
Drugače pa nimam nobenih pripomb, fajn kupi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov