Napisal/-a doli Če feb 17, 2005 9:48 am
Najprej bi vse lepo pozdravil saj je to moj prvi post na tem forumu. Forum sicer berem že kar nekaj časa in vem da ste na tem forumu zalo dobri ljudje, ki so vedno pripravljeni pomagati. To je blo zdej mal off topic tko da se vrnem na aktualno vprašanje. Pred tremi tedni so fotru skor ukradl avto iz garaže (A6). In ker ga niso odpeljali samo zato ker jih je vidu en sosed in so se ustrašl, se je fotr odloču da ga ne bo več vozu domov ampak ga bo puščal v službi. Zdej se pa kupuje en avto samo da se bo vozil od doma do službe. To je ene 15-20 km na dan. In sedaj vprašanje je kater avto naj si kupi kot drugi avto za okoli 300-400k. Včeraj sva mal gledala Škode felicie pa me zanima ali se sploh splača kupit ta avto. Gre pa za 1.6 lx, letnik 97, realnih 113000 km potrjena servisna pa en star ata naj bi jo vozil tko da je notranjost full ohranjena uzuni pa mal obtolčena - cena 400k. Kok ma ta avto sploh porabe pa kok so kej stroški vzdrževanja pa a ma kakšne hibe na katere bi moral biti posebej pozoren? Lahko mi pa predlagate tudi kašen drug avto, če se vam zdi ker bolj primeren samo za vožnjo v službo. Mal dolg post ampak upam da nisem pretiraval z dolžino.
Hvala in lep pozdrav