Pifi je napisal/-a:glej sam vozim bencinara 1.1 in ti povem to z volanom je res. včasih se mi zdi kot da sploh nima servo volana; sicer tega na začetku nisem tako opazil, ko pa sem probal servo v fotrovem avtu pa sem videl da majo p206 res "trdi" volan![]()
glede stroma pa zaenkrat deluje vse ok, čeprav, avto ima prevoženih komaj 3,5k km![]()
206freak je napisal/-a:Sam imam omenjen avto (kupljen 28 aprila 2003) ; sicer ga večinoma uporablja mami, ker se vozi v Lj v službo, in naredi kar veliko km-jev.Tko da jih je zdaj po dobrih 22ih mesecih okoli 45 000. Ker so ženske pač za vzdrževanje pa to malo premalo izkušene, sem jaz zadolžen za vzdrževanje in vse ostalo (inc. styling).![]()
Servisi so bli redni (5,10,20,30,40 tisoč-prvi brezplačni).Kakšnih večjih posegov zaenkrat ni bilo, edino filter za gorivo so mi zamenjali, ker neki ni vžigal prav, pa še to je blo v garanciji.Do zdaj gre pa vse še ok.Je kr dober avto, poraba tudi;če voziš tko kot je treba dizla... poraba okoli 5,5 l; če pa rad malo poženeš teh 90konjev v dir, gre pa tja do 6,7 l/100km.Šli smo pa tud že malo čez to porabo, ko smo preverjali končno hitrost (2oo+- 3km/h).
Za ta servo volan slišim prvič-men se zdi vse OK, sam od avta do avta je različno, kakšna je povezava volana s kolesi.Tko da ima vsak avto svoj servo.
Edino kar je slabo ob vsem tem je registracija.Za eno leto, kasko+dodatki za musko+poškodbe na parkiriščih+mladi voznik = 248000 sit.Ampak to je blo samo še letos.Potem pa naprej brez kasko in mladega voznika.
To bi blo to, če pa še kaj koga zanima naj pa vpraša.
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov