Oča izza hriba je napisal/-a:Zdravo, tole debato pozorno spremljam, ker sem se tudi sam zagrel za nakup omenjenega tipa audija. zato me zanima, če sploh kdo ve, koliko so po evrotaxu vredni 1,6 letnik '97 in '98 in pa 1,8 pravtako oba letnika. in, lkudje, aliu je sploh realno, da imajo ti letniki pod 100k km? Meni se zdi da ne! In š BTW, kako je pa s katalizatorji pri teh avtomobilih? Kot vemo, bodo trgovci kmalu začel kasirat še na ta račun.
Če ma kdo kašno idejo, prosim z njo na plano!
LP,
oča
CupraR je napisal/-a:Ja je čist realno zakaj pa ne, sej 1.6 pa 1.8 (125ps) je v večini v lastih kkšnih starejših možakarjev (mislm da kr drži) in ma hitr avto samo 60-70000 prevoženih v 6 letih. Drgač ti pa eurotax čist nč ne pomaga, ampak je čist enostavno: ekonomijače je velik povpraševanja so tut cene viskoe a ne.
ThARippA je napisal/-a:Oča s hriba: hiba a4 so prednje roke, pa obvezno preveri če je bil na vseh vpoklicih. Koliko jih je bilo pa bo kdo drug povedal.
Veliki servis pa se mi zdi da imajo VAG vozila na 120K, zamenja pa se tekočine, jermene in napenjalec (kar je še najdražje). Pa dela je kar veliko.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov