Courage™ je napisal/-a:...
torej, kako si se odločil ?
Zdaj sem Forda vido in je res full lepo očuvan (zgleda vse tako kot da so realni km Stem da ne morš tošno vedet saj ma števec km samo do 99.999 in jih ma lahko 100 k km več. Samo kot sem že dejal zgleda da so realni.
Avto ma servisno knjigo ki pa je baje žal pri lastnici in he nisem mogel pogledat.
Dela zelo lepo samo kaj ko ga nisem mogel peljat ker nima tablic.
Kot kaže je avto vreden nakupa. Samo glede na to da je po mojih občutkih razen motorja, v avtu zastarela tehnika (saj so mu delali sam facelifte) bom raje počakal še na kak drug malo vožen karavan benzinc.
Avto ma pa vse šipe še serijske (po številkah) in sigurno še prvo barvo. so vidni riseki od pralnice in luknjice od kamenčkov. Na zadnjih blatnikih ima pod robom levo in desno dve pikici rje (zanemarljivo).
Pa še to bil sem izredno presenečen ko sem odprl prtljažnik in ni bila niti ena praska na plastikah v prtljažniku nit na nakladalnem delu.
Avto ma noive gume. Vse to me je skoraj prepričalo, a ko sem videl zunaj stat mojo škodičko se mi je milo storilo (videl sem tudi kako glomazno deluje proti Fordu) in sem si premislil.
Mi pa ta Ford še vedno ne da spat saj, bi polek avta dobil še 350.000,-- sit.
Lakirat bi moral dati zadnji odbijač saj so tukaj vidni znaki da je bila res starejša ženska za volanom.
Tak da če me bo kaj pičlo in bo Ford še na voljo ga bom mogoče v tem tednu zamenjal s Škodo.
@RedBaron:
Hvala za link.
Lp miha
P.s.: Hval vsem za izčrpne nasvete in informacije.
Pišite še kar naprej saj ta teden še lahko naredim kakšno bedarijo ki jo bom obžaloval (recimo menjava)