Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
kochar
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kochar Pe mar 04, 2005 9:25 am

Še moj glas za accenta.. sicer poraba niti ni tako nizka (pri meni poleti 8, pozimi 9 -oboje v glavnem mestna vožnja), je pa avto vzdržljiv in poskočen, pa še dober letnik lahko dobiš ;) Prečekiraj pa še razne AX-e, R5..
I'll be back.

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Pe mar 04, 2005 10:19 am

Courage™ je napisal/-a:
andrej777 je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:mercedes 190 d letnik 85 :)

PS: brez zajebancije :)

Pa še kako dobra ideja. 8) 8) Avto mora zdržat kilometrov oh in sploh. Pelješ se bolje kot v sakem golfu, 19-ki.... Če slučajno kaj crkne so deli cenejši kot za vsakega renoja in so nekje iste kot za golfa. Ceno tut zelo dobr dži. Žre cca 7l/100km. Nafte seveda. :) :)

Edino kar bi mu kdo štel za slabost je zadnji pogon in mal dražja registracija.

Kolega zdaj kupuje ta stroj, pa so res cene za tak avto smešno poceni. Udobje, limuzina, vsa oprema, kilometrov more naredit puuuuno. Registracija je draga, samo jebes, kaska itak ne rabis, zavarovanje pa je vazno od bonitet...

Tak avto bi si jaz omislil za taki dnar.

Ostali se zgleda ne strinjajo. :D :D Se raje v škatlcah furajo. No sej so tut korejci dobri za tak dnar. Tut acent pa sephija se mi dopadeta samo jz bi kupu 190-ko. Pa ubistvu zavarovanje ni neki. 55kW. Taksa je mal večja pa tut ni neka groza.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

jaz2di
Nov uporabnik

Napisal/-a jaz2di Pe mar 04, 2005 10:22 am

Moj glas gre pa Golfu II dizel. Imam dolgoletne dobre izkusnje s tem avtom. Je zanesljiv in poceni za imet, za 400.000 pa dobis lahko zelo dobro ohranjenega.
Subjektivna mesana poraba : 5.9l (brez naganjanja, avtocesta, magistralka, mesto; poleti)
Pri prevozenih 210.000 km dela kot nov in bo baje delal se dolgo.

Se pa strinjam, da so tudi ostali predlogi kar smiselni...edino Hondice se mi ne zdijo tako poceni za imet in vozit (pijejo?, dragi deli?).

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe mar 04, 2005 10:27 am

andrej777 je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:
andrej777 je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:mercedes 190 d letnik 85 :)

PS: brez zajebancije :)

Pa še kako dobra ideja. 8) 8) Avto mora zdržat kilometrov oh in sploh. Pelješ se bolje kot v sakem golfu, 19-ki.... Če slučajno kaj crkne so deli cenejši kot za vsakega renoja in so nekje iste kot za golfa. Ceno tut zelo dobr dži. Žre cca 7l/100km. Nafte seveda. :) :)

Edino kar bi mu kdo štel za slabost je zadnji pogon in mal dražja registracija.

Kolega zdaj kupuje ta stroj, pa so res cene za tak avto smešno poceni. Udobje, limuzina, vsa oprema, kilometrov more naredit puuuuno. Registracija je draga, samo jebes, kaska itak ne rabis, zavarovanje pa je vazno od bonitet...

Tak avto bi si jaz omislil za taki dnar.

Ostali se zgleda ne strinjajo. :D :D Se raje v škatlcah furajo. No sej so tut korejci dobri za tak dnar. Tut acent pa sephija se mi dopadeta samo jz bi kupu 190-ko. Pa ubistvu zavarovanje ni neki. 55kW. Taksa je mal večja pa tut ni neka groza.

jaz sem pač taki tip. Raje se vozim ko direktor, je pa res da za styling pa v ta avto lahko bore malo vržeš :) Ko bo kolega ubodo Mecko bojo itak slikice na forumu :)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Pe mar 04, 2005 11:13 am

_BiStRi_ je napisal/-a:Mal za corsami poglej, majhna poraba, ugodne cene, pa corse delajo ful uredu, poskusi najdt kakšno 1.4/60km, sigurno boš zadovoljen :) :) :)
L.P

ti mu svojo zdili 8) :P

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Pe mar 04, 2005 11:15 am

Za ta denar dobiš najlepšega možnega AX 1.5D. Poraba na ravni lupo 3L, poceni vzdrževanje, udobna vožnja, tih in poskočen motor.

LP
Joie de Vivre
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov