Courage™ je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:mercedes 190 d letnik 85![]()
PS: brez zajebancije
Pa še kako dobra ideja.![]()
Avto mora zdržat kilometrov oh in sploh. Pelješ se bolje kot v sakem golfu, 19-ki.... Če slučajno kaj crkne so deli cenejši kot za vsakega renoja in so nekje iste kot za golfa. Ceno tut zelo dobr dži. Žre cca 7l/100km. Nafte seveda.
![]()
![]()
Edino kar bi mu kdo štel za slabost je zadnji pogon in mal dražja registracija.
Kolega zdaj kupuje ta stroj, pa so res cene za tak avto smešno poceni. Udobje, limuzina, vsa oprema, kilometrov more naredit puuuuno. Registracija je draga, samo jebes, kaska itak ne rabis, zavarovanje pa je vazno od bonitet...
Tak avto bi si jaz omislil za taki dnar.
andrej777 je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:mercedes 190 d letnik 85![]()
PS: brez zajebancije
Pa še kako dobra ideja.![]()
Avto mora zdržat kilometrov oh in sploh. Pelješ se bolje kot v sakem golfu, 19-ki.... Če slučajno kaj crkne so deli cenejši kot za vsakega renoja in so nekje iste kot za golfa. Ceno tut zelo dobr dži. Žre cca 7l/100km. Nafte seveda.
![]()
![]()
Edino kar bi mu kdo štel za slabost je zadnji pogon in mal dražja registracija.
Kolega zdaj kupuje ta stroj, pa so res cene za tak avto smešno poceni. Udobje, limuzina, vsa oprema, kilometrov more naredit puuuuno. Registracija je draga, samo jebes, kaska itak ne rabis, zavarovanje pa je vazno od bonitet...
Tak avto bi si jaz omislil za taki dnar.
Ostali se zgleda ne strinjajo.![]()
Se raje v škatlcah furajo. No sej so tut korejci dobri za tak dnar. Tut acent pa sephija se mi dopadeta samo jz bi kupu 190-ko. Pa ubistvu zavarovanje ni neki. 55kW. Taksa je mal večja pa tut ni neka groza.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov